با توجه به ظرفیت های بالای استان سمنان در حوزه غذاهای سنتی ، صبح امروز کمیته گردشگری خوراک در سمنان تشکیل شد.
به گزارش توریسم اینترنشنال؛ صبح امروز در مراسمی با حضور مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان، فرماندار سمنان و جمعی از مسؤولان، کمیته گردشگری خوراک در استان سمنان تشکیل شد.
امیر کرمزاده، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان در این مراسم گفت: استان سمنان قابلیتهای فراوانی در زمینه غذاهای سنتی متنوع و نان دارد و بیش از ۱۰۰ نوع نان و شیرینی در این استان تولید میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان ادامه داد: ۴۰ درصد هزینه گردشگری در خوراک خلاصه میشود و اگر در این زمینه، ظرفیتهای استان شناسایی و از آنها استفاده شود، در حوزه جذب گردشگر و اقتصاد گردشگری نیز موفق خواهیم بود.
کرمزاده با اعطای حکم انتصاب محمد کاشیان به عنوان رئیس کمیته گردشگری خوراک استان سمنان گفت: کمیتههای گردشگری خوراک ملل، خوراک ایرانی، خوراک نان و شیرینی و دمنوشها و سرد نوشها نیز تشکیل شود.
محمد بهرامی، فرماندار سمنان نیز در این مراسم گفت: شهر سمنان آماده است تا میزبان رویداد استانی و ملی در حوزه گردشگری خوارک باشد و از این قابلیت خوب در راستای اعتلای صنعت گردشگری شهر استفاده خواهد شد.
رئیس کمیته گردشگری خوراک استان سمنان نیز گفت: اولین رویداد استانی در حوزه خوراک به زودی و با مشارکت بخش خصوصی در شهر سمنان برگزار میشود و گردشگران از تنوع غذایی این استان لذت خواهند برد.
محمد کاشیان گفت: این کمیته آمادگی دارد تا با سطوح مختلف دولتی، دانشگاهی و بخش خصوصی همکاری کرده و با تدوین و اجرای برنامههای متنوع برای همه اقشار جامعه و گردشگران، امکان استفاده از خوراکهای لذتبخش این استان را فراهم کند.
بیشتر بخوانید: