مدیرکل گردشگری و میراث فرهنگی هرمزگان گفت:با توجه به خط ساحلی طویلی که در استان از آن بهرهمنیدم ظرفیت زیادی برای سرمایهگذاری روی تفریحات آبی وجود دارد که میتواند برای هزاران نفر اشتغالزایی کرده و در رونق گردشگری استان نقش به سزایی ایفا کند.
به گزارش توریسم اینترنشنال،محمد محسنی اظهار کرد:
برای همافزایی و همفکری بین ارگانها، ضرورت دارد که یک هدفگذاری مشترک میان ادارات ورزش و جوانان و بنادر و دریانوردی صورت پذیرد تا این ظرفیتها به سرانجام برسد.
محسنی با بیان اینکه ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان بهعنوان اداره پیشران توسعه در استان تکالیفی از سوی مقام عالی استان بر عهده دارد، اظهار کرد:
این تکالیف شامل ایجاد و افزایش زیرساختهای گردشگری هوایی و دریایی است که با ماهیت ورزش و صنعت دریانوردی و ساحلی آمیخته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان خاطرنشان کرد:
از این رو همکاری این دو ارگان با ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ضرورت دارد.
وی با اشاره به نقش و تاثیر گردشگری مفرح هوایی و دریایی عنوان کرد:
بررسیها انجامشده نشان میدهد که گردشگری مفرح مورد استقبال زیادی از گردشگران داخلی و خارجی بوده و ما باید تمام تلاش خود را به کار ببریم که سهم و سرانه درآمدی و جذب توریسم در این حوزه را بالا ببریم و به جایگاه واقعیاش برسانیم.
محسنی اضافه کرد:
هرمزگان با دارا بودن بیش از دو هزار و سیصد کیلومتر ساحل و ۱۴ جزیره کوچک و بزرگ، فرصت خوبی برای تبدیلشدن به قطب گردشگری تلفیقی دریایی و هوایی را دارد.
در پایان این نشست مدیرکل ورزش و جوانان و معاون بنادر و دریانوردی اعلام کردند از تمام ظرفیتهای خود برای تحقق این هدف استفاده میکنند.