معاون گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه گفت:استان کرمانشاه از ظرفیت های زیادی در حوزه صنایع دستی برخوردار است.وی در ادامه عنوان کرد اگر صنایع دستی کرمانشاه به خوبی معرفی شود میتواند نقش به سزایی در رونق اقتصادی و اشتغالزایی استان ایفا کند.
به گزارش توریسم اینترنشنال؛فرهاد حامدی روز شنبه در کارگاه آموزشی مبانی و مفاهیم توسعه کسب و کار صنایعدستی ویژه شاغلان این صنعت که با حضور مدرسان پژوهشگاه وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار شد، گفت: صنایعدستی جزو افتخارات ارزشمند کردستان است که فراز و نشیبهای بسیاری را پشت سر گذاشته تا به جایگاه امروزی خود برسد.
وی با بیان اینکه توسعه این صنعت ظرفیت لازم را برای ایجاد اشتغال، بازار کار و پویا کردن اقتصاد منطقه دارد، بر شناسایی و استفاده از نیروی جوان بهویژه جوانان دارای ایده و نشان ملی، جوانان فارغالتحصیل دانشگاه و افراد دارای ایده بهمنظور توسعه کسب و کار این صنعت در استان تاکید کرد.
معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را افزایش سطح آگاهی، توانمندسازی و بروز رسانی دانش فنی شاغلان صنایعدستی به منظور رشد، بهبود کسب و کار هنرمندان و صنعتگران هنرهای سنتی و صنایعدستی استان اعلام کرد.
وی ادامه داد: پس از کارآفرینی و ایجاد اشتغال و تولید پایدار، مقوله بازاریابی و فروش محصولات تولید شده صنایعدستی از اهمیت ویژهای برخوردار است و تحقق این امر بدون آموزش و یادگیری در این حوزه امکانپذیر نخواهد بود.
حامدی ابراز امیدواری کرد با تشکیل این دورهها و انجام آموزشهای لازم برای شاغلان صنایعدستی، شاهد رشد بیش از پیش در حوزه تولید، کارآفرینی، بازاریابی و فروش محصولات صنایعدستی در استان باشیم.
٣٠ نفر از هنرمندان شاغل رشتههای مختلف صنایعدستی در این دوره شرکت کردند و در پایان گواهی حضور در دوره دریافت کردند.