پ٫ اردیبهشت ۶ام, ۱۴۰۳
جشنواره لیلیوم

برگزاری اختتامیه جشنواره ملی کارتون لیلیوم با موضوع گردشگری

نخستین جشنواره ملی در حوزه گردشگری و هتلداری در استان مازندران با نام جشنواره کارتون لیلیوم برگزار گردید و در پایان آن از برگزیدگان تجلیل شد.

به گزارش توریسم اینترنشنال، آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی کارتون لیلیوم مازندران، با حضور مهدی رودبارکی رئیس جشنواره، عباس قاضی زاهدی دبیر جشنواره، بهرام عظیمی مشاور هنری و عضو هیئت داوران و جمال حاتمی عضو هیئت داوران جشنواره و تعدادی از شرکت‌کنندگان جشنواره شامگاه دوشنبه ۲ خرداد برگزار شد.

بهرام عظیمی مشاور هنری و عضو هیئت داوران جشنواره گفت: جشنواره لیلیوم مازندران یک جشنواره خاص است که شبیه آن را در ایران ندیده‌ایم. معمولاً اعتبار جشنواره‌های هنری با افراد دولتی سنجیده می‌شود اما جشنواره لیلیوم اینگونه نبود و کاملاً مستقل و با حضور هنرمندان برگزار شد.

وی ادامه داد: من و آقای رودبارکی در اولین صحبت و در عرض پنج دقیقه به نتیجه رسیدیم که جشنواره لیلیوم را برگزار کنیم. مهدی رودبارکی با بسیاری از هنرمندان از جمله بزرگان سینما، تئاتر و تلویزیون دوست هستند و ارتباط دارند و از تأثیرگذاری جشنواره کارتون باخبر بودند.

عظیمی بیان کرد: عباس قاضی زاهدی یکی از بهترین مدیران اجرایی جشنواره‌هایی بود که من در آنها شرکت کرده بودم. به همین دلیل به آقای رودبارکی پیشنهاد دادم که دبیری جشنواره را به او بسپاریم و از تجربه او برای دبیری جشنواره لیلیوم استفاده کردیم.

در ادامه عباس قاضی زاهدی دبیر جشنواره عنوان کرد: بعد از برگزاری تعداد زیادی جشنواره اولین بار است که صحبت می‌کنم؛ چون معمولاً دوست دارم بیشتر پشت صحنه کار کنم و الان هم آمدم که از چند نفر تشکر کنم. خیلی خوشحالم که این همکاری بین من، بهرام عظیمی و مهدی رودبارکی شکل گرفت. ۱۱۱ هنرمند با ۲۵۵ اثر در این جشنواره شرکت کردند که بیش از ۵۰ درصد از این شرکت‌کننده‌ها جوایز متعددی از جشنواره‌های بین‌المللی دارند و این واقعا افتخاری است برای این جشنواره.

مهدی رودبارکی رئیس جشنواره ضمن تشکر از حضار تصریح کرد: من به عنوان یک فعال بخش خصوصی تمام تلاشم بر این بود که بر ساحت هنر دست‌درازی نکنم و به هنرمندان اعتماد کردم و سعی کردم مسیری که قرار است پیش برود با نظرات من خراب نشود. من در جلسه داوری‌ها حضور داشتم اما به عنوان تماشاچی. چند کاری بود که خودم دوست داشتم اما کوچکترین نظری در انتخاب‌ها ندادم تا تأثیری در رأی هیئت داوران نداشته باشد.

وی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع هنرمندان اظهار کرد: حضور نداشتن مدیران دولتی در این جشنواره تعمدی بود تا فضای صمیمی‌تری برای شرکت‌کنندگان فراهم شود و درگیر معذوریت‌های اداری نشویم. تمام تلاش ما این است که این جشنواره برای دوره بعد به صورت بین‌المللی برگزار شود. افراد زیادی برای برگزاری این جشنواره زحمت کشیدند و امیدوارم نخستین جشنواره لیلیوم خوب عمل کرده باشد.

در ادامه این مراسم یک پیام ویدئویی از مسعود شجاعی طباطبایی دیگر داور این جشنواره که به دلیل کسالت پدر و مادرش نتوانسته بود در مراسم اختتامیه شرکت کند به نمایش در آمد.

شجاعی طباطبایی ضمن ابراز تأسف و عذرخواهی بابت عدم حضورش در جشنواره، بیانیه هیئت داوران را قرائت کرد.

پس از آن جمال رحمتی دیگر عضو هیئت داوران جشنواره لیلیوم گفت: به مهدی رودبارکی به عنوان اولین کسی که در این راه قدم گذاشته، احترام می‌گذارم و امیدوارم این جشنواره به زودی در سطح جهان شناخته شود.

اهدا جوایز برگزیدگان جشنواره

بهرام عظیمی در ادامه شرح داد: از تعداد ۲۵۵ اثری که برای جشنواره ارسال شده بود، ۱۸ اثر به رقابت نهایی راه یافتند. تعدادی از این آثار سوژه‌های تکراری داشتند و به همین دلیل به رقابت نهایی راه پیدا نکردند. بسیاری از کارتون‌ها خیلی جذاب بود و سوژه درجه یک اما تکراری داشتند.

پس از آن کتاب جشنواره با حضور مهدی رودبارکی، عباس قاصی زاهدی و جمال رحمتی رونمایی شد و در ادامه مراسم جوایز برگزیدگان اهدا شد.

جایزه ویژه جشنواره توسط امیر دهقان و فرامرز کشتکار که شامل لوح تقدیر و ۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی بود، به بهرنگ جدی اهدا شد.

با حضور کامران یاری، معصومه موسوی و مهناز یزدانی دومین جایزه ویژه شامل لوح تقدیر و ۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی به پوریا عبدلی اهدا شد.

پس از آن شهاب جعفرنژاد و علی رادمند برای اهدای جوایز اصلی جشنواره روی سن آمدند و همراه با مهدی رودبارکی، عباس قاصی زاهدی و جمال رحمتی جوایز نفرات اول تا سوم را به شرح زیر اهدا کردند.

نفر سوم منصوره دهقانی، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و ۷۰ میلیون ریال جایزه نقدی.

نفر دوم بهرام علی امیری، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی.

نفر اول مهدی عزیزی، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و ۱۳۰ میلیون ریال جایزه نقدی.

امضای پوستر جشنواره توسط برگزارکنندگان، هنرمندان و حضار پایان‌بخش این مراسم بود.

بیشتر بخوانید:

جشنواره رمضانی برج میلاد تا پایان ماه رمضان ادامه دارد

برگزاری جشنواره گل محمدی در خمین

بوستان آب و و آتش میزبان سومین جشنواره “کیک پزون نذری”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *