ج٫ فروردین ۳۱ام, ۱۴۰۳

چرا ماهی های ساکن در آب های شیرین را نباید خورد

نتایج تحقیقاتی در آمریکا نشان می دهد خوردن گوشت ماهی های آب های شیرین به دلیل وجود مواد شیمیایی که دارند، به شدت برای سلامت انسان خطرناک است.

به گزارش توریسم اینترنشنال، یک مطالعه جدید در آمریکا نشان می دهد که خوردن تنها یک وعده ماهی صید شده از آب های شیرین در سال می تواند تاثیری مشابه نوشیدن آب های به شدت آلوده به مواد شیمیایی به مدت یک ماه در بدن داشته باشد.

ماهی‌های آب شیرین آمریکا بسیار آلوده‌تر از صیدهای تجاری با مواد پلی و پرفلورینه (PFAS) هستند که به دلیل ماندگاری در بدن و محیط، «مواد شیمیایی برای همیشه» نامیده می‌شوند.

در بررسی انجام گرفته تمام ۱۵۲ نمونه ماهی آزمایش شده در دریاچه های بزرگ آلوده به این مواد شیمیایی هستند.

این ماهی ها به طور طبیعی تجزیه نمی شوند و با بیماری هایی مانند سرطان، کلسترول بالا، بیماری کبد، بیماری کلیوی، عوارض جنینی و سایر مشکلات سلامتی جدی مرتبط هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *