د٫ اردیبهشت ۳۱ام, ۱۴۰۳

انتشار طرح پروژه های جدید گردشگری همدان در آینده نزدیک

استاندار همدان اعلام کرد: تا ظرف چند روز دیگر طرح پروژه های جدید گردشگری این استان به صورت عمومی منتشر خواهد شد.

به گزارش توریسم اینترنشنال، علیرضا قاسمی فرزاد در نخستین ویژه برنامه پاسداشت روز جهانی جهانگردی و گردشگری در استان همدان، اظهارداشت: برای رسیدن به اهداف و افقی که در گردشگری همدان ترسیم کرده ایم نیازمند نقشه راه هستیم چرا که بدون آن نمی توانیم در مسیر درستی حرکت کنیم.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره تاریخ ۳۰۰۰ ساله همدان، بیان کرد: در دیداری که هفته گذشته اعضای کنگره هشت هزار شهید همدان با مقام معظم رهبری داشتند ایشان به تاریخ و تمدن همدان اشاره داشتند و همدان را دارای یک فرهنگ با عظمت دانستند که در طول فرازهای مختلف تاریخ و همچنین پس از انقلاب به ویژه دوران هشت سال دفاع مقدس در کشور درخشیده است.

وی تاکید کرد: بر همین اساس باید فرمایشات مقام معظم رهبری درباره تاریخ همدان رهنما و روشنگر مسیری باشد که بتوانیم از هزار و ۹۰۰ اثر تاریخی و طبیعی این استان به نحو احسنت بهره برداری کنیم.

وی خواستار توجه به ظرفیت های فراوان همدان در حوزه گردشگری شد و گفت: هگمتانه و غارعلیصدر دوبال توسعه صنعت گردشگری در همدان هستند که در دنیا مانند ندارند اما ما نتوانستیم آنچنان که باید از این دو موهبت در گردشگری همدان استفاده کنیم.

مقام عالی دولت خواستار بهره مندی و استفاده متوازن از ظرفیت های گردشگری استان همدان شد و عنوان کرد: با کمک جوامع محلی و مسئولان استان همدان باید بومگردی و گردشگری طبیعی در ۹۰۰ روستای دارای پتانسیل گردشگری همدان تقویت شده و ارتقا پیدا کند.

استاندار همدان همچنین اعلام کرد: با شرایط موجود در آب که کشاورزی و صنعت را تحت تاثیر قرار داده لازم است مسیر توسعه اقتصادی همدان به سمت گردشگری تغییر کند.

قاسمی فرزاد افزود: این بدان معنا نیست که کشاورزی را مردود و نابود کنیم بلکه در کشاورزی باید به سمت تغییر الگوی کشت و در صنعت به سمت صنایع هایتک حرکت کنیم و اولویت را نیز در فعالیت های اقتصادی به سمت صنعت گردشگری سوق دهیم.

وی کنار گذاشتن یاس و ناامیدی را نخستین گام در توسعه گردشگری همدان دانست و گفت: مقایسه با استان های دیگر که در گردشگری پیشرفت کرده اند اگر منجر به رشد شود خوب است اما همدان چیزی از استان های سرآمد در گردشگری کشور کم ندارد بلکه به استناد حرف محققان و کارشناسان این استان بهترین نقطه گردشگری کشور است که هزاران سال قدمت دارد.

مقام عالی دولت در استان همدان همچنین بیان کرد: دولت نقش پشتیبانی دارد و توسعه اصلی گردشگری به دست بخش خصوصی است.

قاسمی فرزاد خواستار مشارکت مردمی بیشتر در صنعت گردشگری همدان شد و گفت: لازم است در معرفی همدان راهنمایان و دفاتر خدمات گردشگری ورود جدی تری داشته باشند.

وی به دو شهر جهانی سفال لالجین و مبل و منبت ملایر اشاره کرد و افزود: نباید از ظرفیت و پتانسیل های وجود غافل شویم و در گردشگری همدان دچار فرصت سوزی شویم.

این مقام مسئول همچنین با قدردانی از فعالیت و خدمات دستگاه های اجرایی مختلف برای مهیا کردن مطلوب شهر و زمینه ورود ارزیاب یونسکو برای ثبت جهانی هگمتانه گفت: دست پاکبان ها را برای تمیزی زیبا منظر شهر همدان می بوسم.

قاسمی فرزاد عنوان کرد: بعد از اقدامات انجام شده در شهر برای تسهیل مسیر جهانی شدن هگمتانه در چند برنامه ای که با محوریت میدان مرکزی شهر برگزار شده از فضا و آراستگی محوطه لذت بردم و به دستگاه های متولی تاکید کرده ام این شرایط همیشگی باشد ‌و حفظ شود.

در خلال برگزاری نخستین ویژه برنامه پاسداشت روز جهانی جهانگردی و گردشگری در استان همدان از فعالان حوزه گردشگری تقدیر بعمل آمد و تفاهم‌نامه ای نیز بین اداره کل میراث فرهنگی و منابع طبیعی در راستای انجام اقدامات مشترک و تسهیل فعالیت های گردشگری منعقد گردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *