ی٫ اردیبهشت ۳۰ام, ۱۴۰۳

راهی عجیب برای خانه‌دار شدن در ایرلند

دولت ایرلند کمک های قابل توجهی را برای زندگی در برخی جزایر دورافتاده و متروک این کشور در نظر گرفته است.

به گزارش توریسم اینترنشنال؛ در این راستا، افرادی که تصمیم به زندگی در این مناطق بگیرند، می توانند از کمک ۸۰ هزار یورویی دولت ایرلند نیز برخوردار شوند.

 دولت ایرلند برای کسانی که زندگی در یکی از جوامع فراساحلی این کشور را برگزینند مشوق‌های نقدی در نظر گرفته است. این ابتکار بخشی از سیاست «جزایر زنده ما» است. دولت قصد دارد از این طریق جمعیت جزایر کشور را افزایش دهد.

به گفت مقامات این کشور هدف از این کار رشد پایدار جمعیت در جزایر فراساحلی این کشور در سال‌های آینده است. به عنوان بخشی از این پروژه، دولت قصد دارد بیش از ۸۰ هزار یورو به ساکنان جدید این مناطق پرداخت کند.

شاید به نظر بسیاری از شما این شرایط ایده‌آل به نظر برسد، اما چند شرط وجود دارد که باید از آن‌ها آگاه باشید.

طرح « جزایر زنده ما» برای ۳۰ جزیره در نظر گرفته شده است که از طریق پل به سرزمین اصلی متصل نیستند و برای رفت و آمد به آنجا باید سوار قایق شد. با این حال، اینطور هم نیست که یک روز تصمیم بگیرید برای زندگی به این جزیره بروید و فردای آن روز این پول را در جیبتان بگذارید.

در واقع این کمک‌های مالی به عنوان راهی برای نجات و بازیابی املاک متروکه و فرسوده در این جزایر در نظر گرفته شده است.

بنابراین اگر قصد دارید این پول را بگیرید و در این جزایر زندگی کنید باید به چند نکته توجه کنید.

ساکنان احتمالی برای دریافت این پول باید در یکی از جزایر ملکی بخرند یا داشته باشند. ساختمان باید قبل از سال ۱۹۹۳ ساخته شده باشد و حداقل دو سال خالی مانده باشد.

همچنین قوانینی در مورد استفاده از پول نقد پس از اعطا وجود دارد. این پول را می‌توان برای کارهای ساختمانی مانند نصب عایق و بازسازی استفاده کرد.

اگر از همه موانع بگذرید، می‌توانید تا ۸۴ هزار یورو برای نجات یک ملک از خرابی دریافت کنید و آن را به خانه رویاهایتان تبدیل کنید.

برنامه‌های این طرح از ۱ ژوئیه در دسترس خواهند بود بنابراین اگر دوست دارید با این شرایط در این جزایر زندگی کنید شما می‌توانید در وب سایت «جزایر زنده ما» اطلاعات بیشتری در این‌باره کسب کنید.

آرنمور در سواحل شهرستان دونگال، با ماسه های طلایی و صخره‌های سنگی، یا جزیره کلر در سواحل کانتی مایو، بهشت کوهنوردان با جمعیتی تنها ۱۶۰ نفر از جمله جزایری هستند که می‌توانید انتخاب کنید.

علاوه بر ایرلند کشورهای دیگری در سراسر اروپا هستند که طرح‌هایی برای جذب ساکنان جدید راه اندازی کرده‌اند.

ایتالیا و اسپانیا از جمله این کشورها هستند. این دو کشور برای جلوگیری از کاهش جمعیت برخی از شهرها و روستاهایشان مشوق‌های نقدی در نظر گرفته‌اند.

شهر کوهستانی پونگا در شمال غربی اسپانیا به بریتانیایی‌هایی که به این مکان نقل مکان کنند ۲۶۰۰ پوند (۲۹۷۱ یورو) پرداخت خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *