د٫ آبان ۲۱ام, ۱۴۰۳

ادامه روند صعودی پیری جمعیت در اتحادیه اروپا

بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ نیز میانه سنی در ۲۴ کشور اتحادیه اروپا افزایش یافته ولی در آلمان (۰.۱-) کاهش یافته و در اتریش و هلند ثابت مانده است.

به گزارش توریسم اینترنشنال؛میانه سنی جمعیت اتحادیه اروپا در آغاز سال ۲۰۲۲ به ۴۴.۴ سال رسید که ۰.۳ سال بیش از ژانویه سال ۲۰۲۱ و ۲.۵ سال بالاتر از رقم گزارش شده برای سال ۲۰۱۲ بود؛ این بدان معناست که نیمی از جمعیت این اتحادیه بیش از ۴۴.۴ سن دارند و نیمی دیگر جوان‌تر هستند.

اداره آمار کمیسیون اروپا (یورواستات) با انتشار گزارشی در مورد روند افزایش سن جمعیت کشورهای عضو اتحادیه اروپا اعلام کرد که در سراسر کشورهای اتحادیه اروپا، میانه سنی از ۳۸.۳ سال در قبرس تا ۴۸ سال در ایتالیا متغیر بوده و در مجموع، ۱۸ کشور از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا دارای میانه سنی پایین‌تر از میانه سنی اتحادیه اروپا بوده‌اند.

این شاخص بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۲ در همه اعضای اتحادیه اروپا به جز سوئد افزایش یافته ولی در این کشور از ۴۰.۸ به ۴۰.۷ کاهش یافته است. همچنین، در این مدت، میانه سنی در پنج کشور یعنی پرتغال (۴.۷)، اسپانیا (۴.۳)، یونان و اسلواکی (هر دو ۴.۱) و ایتالیا (۴) بیشترین افزایش را داشته است.

این گزارش حاکیست، بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ نیز میانه سنی در ۲۴ کشور اتحادیه اروپا افزایش یافته ولی در آلمان (۰.۱-) کاهش یافته و در اتریش و هلند ثابت مانده است.

افزون بر افزایش میانه سنی، نرخ وابستگی به جمعیت سالمند اتحادیه اروپا که شامل نسبت تعداد افراد مسن (۶۵ سال و بالاتر) به تعداد افراد در سن کار (۱۵-۶۵ سال) است، در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است. این نرخ در اتحادیه اروپا از ۲۷.۱ درصد در سال ۲۰۱۲ به ۳۲.۵ درصد در سال ۲۰۲۱ و ۳۳ درصد در سال ۲۰۲۲ رسیده است.

بالاترین نرخ وابستگی به جمعیت سالمند در ایتالیا با ۳۷.۵ درصد و سپس در فنلاند (۳۷.۴ درصد) و پرتغال (۳۷.۲ درصد) و پایین‌ترین آن در لوکزامبورگ با ۲۱.۳ درصد گزارش شده است.

بیشتر بخوانید:

پیام عاشقانه یک ارتشی روی سنگ قبر همسرش

گرفتاری دو میلیون کودک بریتانیایی به دلیل مواجهه با موانع کاری والدین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *