پ٫ فروردین ۹ام, ۱۴۰۳

شرکت جیف، تولید کننده کره بادام زمینی دادگاهی می شود

کره بادام زمینی جیف به دلیل آلودگی بالقوه سالمونلا به دادگاه احضار می شود. 
به گزارش توریسم اینترنشنال، چندین محصول از کره بادام زمینی “جیف” ، به دلیل تاثیر بر شیوع باکتری سالمونلا، به عنوان شایع ترین باکتری در مسمومیت های غذایی دادگاهی می‌شود.

شرکت J.M. Smucker، شرکت مادر برند محبوب کره بادام زمینی آمریکایی، روز جمعه به منظور بررسی تولیدات فعلی، فعالیت خود را متوقف کرد.

سازمان غذا و دارو به همراه مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری و شرکای محلی در حال بررسی شیوع این بیماری از طریق کره های بادام زمین جیف هستند.
تاکنون ۱۲ ایالت آمریکا مواردی از مسمومیت به خاطر استفاده از این کره بادام زمینی را گزارش کرده اند و در حال حاضر، ۱۴ نفر تحت تاثیر  استفاده از جیف بیمار شده و دو نفر از آنها در بیمارستان بستری شده اند.
 
سالمونلا یک باکتری است، اما بیماری ناشی از آن به نام سالمونلوز شناخته می شود.
به گفته سازمان غذا و دارو، علائم بیماری در افراد آلوده، ۱۲ تا ۷۲ ساعت پس از استفاده از این ماده خوراکی ظاهر شده و اغلب افراد بیمار تجربه اسهال، تب و گرفتگی شکمی داشته اند.
اکثر افرادی که مبتلا شده اند نیز در عرض چهار تا هفت روز پس از بیماری بهبود می یابند و نیازی به درمان ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *