چ٫ اردیبهشت ۱۹ام, ۱۴۰۳

آموزش نکته به نکته پخت کیک اسفناج


آموزش: سوینج موسوی

به گزارش توریسم اینترنشنال، کیک اسفناجی بسیار لذیذ و خوشمزه است و برای روزهای پاییزی می تواند گزینه بسیار عالی باشد که به همراه شیر در وعده صبحانه و یا عصرانه میل می شود.

– مواد لازم برای تهیه کیک اسفناجی:

  • برگ اسفناج: ۷۰۰ گرم به صورت بخار پز و چرخ شده
  • تخم مرغ: ۶ عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده
  • شکر : یک و نیم پیمانه
  • روغن: یک و نیم پیمانه
  • شیر : یک پیمانه
  • ماست: دو قاشق سوپ خوری
  • بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری

– مواد لازم برای تهیه کرم شیر کیک اسفناج:

  • شیر: سه پیمانه
  • نشاسته ذرت: سه قاشق غذا خوری
  • شکر: دو سوم پیمانه

– طرز تهیه کیک اسفناجی:

  • مرحله اول

زرد و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و دو سوم پیمانه شکر را به زرده ها اضافه می کنیم و به همراه وانیل به قدری هم می زنیم تا مواد کرم رنگ و کش‌دار شود. سپس روغن مایع را به این مواد اضافه کرده و بعد از اضافه کردن روغن مواد را خیلی کم مخلوط می کنیم. یک پیمانه شیر و پوره اسفناج ها را هم که از قبل پخته و چرخ کرده ایم در این مرحله به مواد اضافه می کنیم.

  • مرحله دوم:

 یک سوم باقیمانده شکر را به سفیده های تخم مرغ اضافه کرده و سفیده ها را به قدری هم زده تا پفکی و سفت شود.در نهایت هر دو مواد را با یکدیگر مخلوط می کنیم.

  •  مرحله سوم:

سه پیمانه و نصف آردی که داشتیم را با بکینگ پودر به تدریج و به تناوب در سه مرحله به کیک اضافه می کنیم و بعد از این که مواد یکدست شد، ماست را به همراه سفیده های تخم مرغی که زده بودیم اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مواد کیک کاملا آماده شود.

  •  مرحله چهارم:

 حالا مواد را داخل قالب ۲۵ سانتی که از قبل چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا بپزد. پس از پخت کیک آن را به قطعات مساوی تقسیم کرده و روی کیک همان کرمی که از قبل آماده کرده ایم را می ریزیم.

  • مرحله پنجم:

کرمی که ترکیب نشاسته، شیر و شکر بود که هر سه را روی حرارت به قدری مخلوط می کنیم که شبیه فرنی شود. کرم را بر روی کیک اسفناج بیرون آمده از فر ریخته و اگر کیک را در قالب مستطیلی هم آماده کردیم یک تکه از کیک را رنده کرده و روی کرم کیک می ریزیم تا رنگ سبز اسفناج را به خود بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *