ج٫ اردیبهشت ۷ام, ۱۴۰۳

ترش تره غذای اصیل گیلانی

ترش تره یکی از خورش‌های محلی استان گیلان است. این خورش از معروف ترین انواع غذای محلی استان گیلان به شمار می رود که با ترکیبی از سبزی مخلوط (شوید، گشنیز، نعناع، جعفری ،اسفناج، سبزی های محلی شمالی همچون چوچاق خالیواش تره کوهی تفت داده شده)، آرد برنج یا برنج نیم‌کوب، روغن، سیر خورد شده و تفت داده شده، اسفناج، آب نارنج، تخم مرغ و نمک تهیه می‌شود.

به گزارش توریسم اینترنشنال، برای تهیه ترش تره رشتی ابتدا سیر را پوست می گیریم و رنده می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سیر طلایی شود، سپس تخم مرغ ها را به سیر تفت داده اضافه می کنیم.

در این مرحله اجازه می دهیم تخم مرغ سفت شوند، سپس سیر و تخم مرغ را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه سبزی ترش تره را به صورت ریز خرد می کنیم.

سپس سبزی خرد شده را به همراه یک پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم آب درون قابلمه کشیده شود و سبزی بپزد. پس از اینکه سبزی پخت آنرا با گوشتکوب به خوبی می کوبیم تا کاملا له شود.

سپس سبزی خرد شده را به همراه یک پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم آب درون قابلمه کشیده شود و سبزی بپزد. پس از اینکه سبزی پخت آنرا با گوشتکوب به خوبی می کوبیم تا کاملا له شود.

حالا اجازه می دهیم تا ترش تره با حرارت ملایم جا بیفتد، سپس انرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم. در شهرهای شمالی این غذای خوشمزه را معمولا به همراه ماهی دودی و برنج کته شده سرو می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *