پ٫ اردیبهشت ۶ام, ۱۴۰۳

معرفی تنوع غذاهای ایرانی در مالزی از طریق یک مستند

مراسم آشپزی مشترک دو کشور ایران و مالزی و با هدف معرفی غذاهای اصیل ایرانی به این کشور برگزار شد.در این مراسم دو تن از سرآشپزهای مطرح ایران و مالزی هم حضور داشتند.

به گزارش توریسم اینترنشنال، برنامه مشترک آشپزی ایران و مالزی با هدف شناساندن ظرفیت‌های گردشگری خوراک ایران در حاشیه برنامه تور آشناسازی ایران با گروه مستندساز مالزیایی برگزار شد.

 مراسم آشپزی مشترک ایران و مالزی در حاشیه برگزاری تور آشناسازی که با همکاری معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ویژه گروه مستندساز مالزیایی در حال برگزاری است، با حضور دو تن از سرآشپزهای معروف به منظور شناساندن ظرفیت‌های گردشگری خوراک کشور اجرا شد.

تجربه مشترک اجرای مراسم آشپزی ایران و مالزی با هدف نشان دادن غنای فرهنگ غذایی ایرانی در حوزه خوراک، با حضور دوتن از چهره‌های مشهور این حوزه “شف وان” سرآشپز معروف مالزیایی و سرآشپز یکی از هتل‌های ۵ ستاره تهران برگزار شد.

این تعامل فرهنگی مشترک در حاشیه تور آشناسازی گروه مستند ساز مالزیایی به منظور شناساندن ظرفیت‌های گردشگری خوراک کشورمان به عنوان یکی از اهداف اصلی سفر گروه به ایران انجام گرفته است.

شف وان سرآشپز مالزیایی امروز در این مراسم تهیه و طبخ چند نوع غذای ایرانی را در کنار کادر آشپزی هتل یاد شده تجربه کرد.

این نوع تجربه مشترک در قالب هنر آشپزی ایران و مالزی در ادامه سفر گروه مستندساز به استان‌های اصفهان و شیراز نیز ادامه خواهد داشت.

تور آشناسازی ویژه گروه پنج نفره مستندساز مالزیایی که از سوی دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی معاونت گردشگری تدارک دیده شده از روز پنج شنبه ۴ اسفند آغاز شده و تا ۱۹ همین ماه ادامه خواهد داشت.

ست گروه مذکور تاکنون از ظرفیت‌های گردشگری ورزشی، تجاری، تاریخی و فرهنگی استان‌های تهران و البرز بازدید کرده و این روند در استان‌های اصفهان و فارس نیز تداوم می‌یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *