چ٫ آذر ۲۱ام, ۱۴۰۳

کاهش سفر ها به بریتانیا بعد از اجرای طرح “برگزیت”

کارشناسان حوزه توریسم و گردشگری بریتانیا میگویند:آمار ها نشان می دهند بعد از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا روند مسافرات شهروندان اروپایی به کشور کاهش یافته است.

به گزارش توریسم اینترنشنال،از زمانی که در سال گذشته مقررات دوران کرونا در اروپا به پایان رسید، ‌ رونق صنعت گردشگری آغاز شد، ‌ اما نشانه‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد شمار قابل‌توجهی از گردشگران فرانسوی و آلمانی که دو مورد از بزرگترین بازارهای گردشگری بریتانیا به شمار می‌روند، از این کشور فاصله گرفته‌اند.

شهروندان اتحادیه اروپا از اکتبر سال ۲۰۲۱ برای ورود به بریتانیا به پاسپورت نیاز دارند، ‌ این درحالی است که پیش‌تر آن‌ها می‌توانستند از کارت شناسایی برای سفر به این منطقه استفاده کنند. نکته قابل توجه اینجاست که کمتر از نیمی از جمعیت فرانسه و آلمان پاسپورت معتبر در اختیار دارند. کسانی که در مقاصد گردشگری و کسب و کارهای حوزه گردشگری بریتانیا مشغول کارند می‌گویند با وجود بازگشت تعداد زیادی از آمریکایی‌ها به این کشور، ‌ از فرانسوی‌ها و آلمانی‌ها خبری نیست.

این مسأله به اندازه‌ای مقامات «جرزی» ‌ را نگران کرده که ماه گذشته از طرحی برای امکان ورود شهروندان فرانسوی با استفاده از کارت شناسایی برای سفرهای یک‌روزه‌ خبر دادند. در سال جاری، آمارهای تورهای «آکسفوردشر» نشان می‌دهد که رزروهای گردشگران فرانسوی و آلمانی به یک دوم آمارهای سال ۲۰۱۹ رسیده است.

شمار وسایل نقلیه مسافرانی که در دو ماه نخست سال ۲۰۲۳ از تونل «Le Shuttle» (بین فرانسه و بریتانیا» ‌ عبور کرده‌اند در مقایسه با سال ۲۰۱۹ که ۳۱۴ هزار و ۴۹۷ نفر گزارش شده بود به ۲۵۱ هزار و ۱۷۵ مورد کاهش پیدا کرده است. همچنین شرکت ترابری «بریتنی فریز» در ماه دسامبر اعلام کرد که در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۵۵ هزار مسافر داشته، ‌ این درحالی است که این آمار در سال ۲۰۱۹ حدود ۳۳۸ هزار نفر اعلام شده بود.

اما این کاهش آمار فقط به دلیل مسأله پاسپورت به وجود نیامده، بلکه «برگزیت» ‌ وجهه بریتانیا به عنوان یک کشور پذیرای گردشگران را تحت تاثیر قرار داده است. داده‌های «Visit Britain» و «Anholt Ipsos Nation Brand Index» نشان می‌دهد که نگرش فرانسوی‌ها و آلمانی به موضع‌گیری بریتانیا تغییر کرده است.

در سال ۲۰۱۶، ‌ آلمانی‌ها بریتانیا را به عنوان هفتمین مقصد برتر برای بازدید انتخاب کردند و فرانسوی‌ها بریتانیا را در جایگاه نهم قرار دادند. در سال ۲۰۲۲ بریتانیا به ترتیب به جایگاه شانزدهم و چهاردهم سقوط کرد.

«جاش کرافت»، مدیرکل موسسه گردشگری «UKinbound» معتقد است که اعمال قانون لزوم استفاده از پاسپورت برای ورود به بریتانیا، ‌ به عامل بازدارنده سفر شهروندان اتحادیه اروپا به ویژه گروه‌های دانش‌آموزی تبدیل شده است.

گروه‌های دانش‌آموزی به شدت تحت تاثیر این مقررات قرار گرفته‌اند؛ چراکه اگر یک یا دو دانش‌آموز در یک کلاس ۳۰ نفره پاسپورت نداشته باشند، ‌معلم‌ها ایرلند یا مالت را برای سفرهای زبان انگلیسی انتخاب می‌کنند. کودکانی همچون پناهجویان که پاسپورت غیر اتحادیه اروپا دراختیار دارند همچنین برای ورود به بریتانیا به ویزای ۹۵ پوندی نیاز دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *