پ٫ اردیبهشت ۶ام, ۱۴۰۳

۶۰۰ فرصت سرمایه گذاری در بخش گردشگری چهارمحال و بختیاری

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت:در استان بیش از ۶۰۰ بنای تاریخی و پرپتانسیل در جذب توریست وجود دارد که آماده واگذاری به سرمایه گذاران هستند.

به گزارش توریسم اینترنشنال،علیرضا جیلان ۱۵ اسفندماه در نشست خبری با خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری به‌نام “مهار تورم، رشد تولید”، اظهار کرد: صنایع دستی می‌تواند سهم بسزایی را در تولید کشور ایفا کند، اگر اجناس به میزان کافی و با کیفیت مناسب در دسترس عموم قرار داشته باشد، می‌تواند تورم را مهار و رفاه بیش‌تری را برای آحاد جامعه فراهم کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در نوروز ۸۳۴ هزار خودرو از سایر استان‌ها به استان وارد شد، اظهار کرد: ۸۲ هزار نفر در اقامتگاه‌های رسمی، غیررسمی و اضطراری اقامت داشتند که از این میزان اقامت ۱۶ درصد مسافران در هتل‌ها، ۱۸ درصد در اقامتگاه‌های بوم‌گردی، ۲۲ درصد در مجتمع‌های گردشگری و ۳۰ درصد در خانه‌های مسافر اقامت کردند.

وی ادامه داد: تاسیسات گردشگری نیازمند حمایت هستند، بنابراین تلاش داریم تا گردشگران و مسافران را برای اقامت به اقامتگاه‌های رسمی سوق دهیم، باتوجه به برودت هوا در ایام نوروز در چهارمحال و بختیاری امکان ایجاد کمپ برای اسکان مسافران وجود ندارد.

جیلان با بیان اینکه بیش‌ترین میزان خودروی ورودی به چهارمحال و بختیاری در ایام تعطیلات نوروزی مربوط به استان‌های اصفهان، تهران، خوزستان و فلرس بود، یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود در تعطیلات عیدفطر با پیک ورود مسافر و گردشگر به استان مواجه شویم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری در خصوص جذب سرمایه‌گذار و کاهش بروکراسی اداری در صدور مجوز، توضیح داد: در صدور مجوز کوتاهی نمی‌کنیم، اما گاهی ایراداتی در طرح سرمایه‌گذاری وجود دارد که امکان صدور مجوز فراهم نیست.

وی در پاسخ به نبود برخی زیرساخت‌های اولیه مانند سرویس بهداشتی در مناطق گردشگری و تفریحی چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: این آمادگی وجود دارد که سرویس بهداشتی تکمیل و به دهیاری و شهرداری‌ها برای نگهداری تحویل داده شود.

جیلان با بیان اینکه درصدد برگزاری جشنواره اقوام در اریبهشت‌ماه در چهارمحال و بختیاری به‌صورت استانی هستیم، گفت: برای برگزاری جشنواره شهر ملی برفی ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار به‌صورت ملی تخصیص پیدا کرد، سال آینده این جشنواره در بهمن‌ماه در کوهرنگ برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۶۰۰ بنا، محوطه و حمام تاریخی در استان وجود دارد، عنوان کرد: این آمادگی وجود دارد تا تمام این بناها به سرمایه‌گذار با کمترین مبلغ واگذار شود، این کار علاوه بر حفظ و نگهداری بنا، می‌تواند درآمد زایی خوبی با جذب گردشگر داشته باشد.

وی افزود: ۵۰ فرصت سرمایه‌گذاری در حوزه میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری احصا شده است، همچنین در سال ۱۴۰۱ حدود ۶۳ موافقت اصولی برای احداث اقامتگاه بوم‌گردی، مهمانپذیر، اردوگاه گردشگری، مراکز تفریحی و آب درمانی در این استان صادر شد.

جیلان با تاکید بر اینکه در سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مصوب شده است، اضافه کرد: از این میزان تاکنون هشت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تخصیص پیدا کرده است، همچنین از ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبارات مصوب ۱۴۰۱ حدود ۹ میلیارد و ۱۶۶ میلیون تومان تخصیص پیدا کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری در خصوص شرکت توسعه گردشگری، توضیح داد: این شرکت در حال حاضر نزدیک به ۶۰۰ میلیون تومان بدهی دارد، مدیرعامل جدید این شرکت پس از طی شدن فرآیند معرفی می‌شود.

وی در پایان تصریح کرد: مکان‌های گردشگری مانند پل زمانخان، پیرغار و … در اختیار شهرداری‌های آن محل هستند، شهرداری با درآمدزایی باید هزینه‌ای را صرف نگهداری و نظافت محل کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *