مخازن استاندارد اموال فرهنگی سعدآباد راهاندازی و آخرین وضعیت پروژههای عمرانی مرمتی این مجموعه تاریخی ـ فرهنگی تشریح شد.
به گزارش توریسم اینترنشنال، محمد ابراهیم لاریجانی ـ معاون اجرایی مجموعه سعدآباد ـ از افتتاح و پایان عملیات عمرانی و آغاز بهرهبرداری از مخازن استاندارد اموال فرهنگی موزههای برادران امیدوار، استاد حسین بهزاد، خط و کتابت میرعماد و ظروف سلطنتی و پایان فاز یک مرمتی موزه نظامی سعدآباد در آبانماه امسال خبر داد.
او با اشاره به پیشبینی و تنظیم شرح خدمات فعالیتهای عمرانی، مرمتی و حفاظتی در دفتر فنی مجموعه سعدآباد با حجم اعتباری نزدیک به ۵۰۰ میلیارد ریال برای سالهای آتی، گفت: این اعتبار به تدریج و بر اساس اعتبارات تخصیصی سالانه در دستور کار این مجموعه قرار خواهد گرفت.
او افزود: امور تأسیساتی و نگهداری از فضای سبز مجموعه از جمله شناسنامه الکترونیکی درختان به عنوان یکی از اولویتهای مهم و روزانه با انتخاب پیمانکاران مجرب و واجد شرایط، با قوت ادامه دارد و در صورت تخصیص اعتبار لازم در سال جاری، ۱۵ پروژه عمرانی ـ مرمتی جدید نیز طراحی و با فرآیند بارگذاری در سامانه دولت، عملیاتی خواهد شد. در این راستا با حمایت همهجانبه مدیریت سعدآباد تلاش کردیم در انتخاب پیمانکاران مجرب، توانمند و متخصص در حوزه اماکن تاریخی و احراز رتبه کیفی و فنی، نهایت دقت را به عمل آوریم.
معاون اجرایی سعدآباد ادامه داد: به موازات فعالیتهای عمرانی و مرمتی، تجهیز و نصب دوربینهای نظارت تصویری و سیستم اتاق مانیتورینگ مجموعه ۱۱۰ هکتاری سعدآباد با بیش از ۲۲۰ دوربین فعال نیز راهاندازی شده است.
وی یادآور شد: بهروز رسانی و تعمیرات اساسی تأسیسات کاخ موزه سبز و موزه هنرهای زیبا و برخی از موزههای دیگر از جمله پروژههایی است که از اواخر سال قبل، آغاز و اخیرا وارد فاز بهرهبرداری شد.
لاریجانی با بیان اینکه یکی از معضلات و دغدغههای همیشگی سعدآباد ورود زبالههای متعدد از طریق رودخانه سعدآباد، با وجود رستورانهای بالادستی در محله دربند است، گفت: شرح خدمات طراحی سیستم مکانیزه زبالهگیر در مبدأ ورودی این رودخانه در ضلع شمالی مجموعه تهیه و در سه ماهه آتی نسبت به نصب آن اقدام خواهد شد.
معاون اجرایی مجموعه سعدآباد همچنین اظهار کرد: در کنار فعالیتهای عمرانی مجموعه که با حمایت همهجانبه مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد و حمایت و تخصیص به موقع اعتبارات از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، بهویژه اداره کل موزهها انجام شد و سعدآباد را به یک کارگاه بزرگ عمرانی و مرمتی تبدیل کرد، از انجام فعالیتهای گسترده فرهنگی غافل نبوده و بهصورت روزانه حجم زیادی از فعالیتهای فرهنگی نیز در مجموعه در حال انجام است که برای نمونه میتوان به برنامههای پراستقبال یکشنبههای سعدآباد که با هدف معرفی این مجموعه ملی برای عموم مخاطبان، سهشنبههای سعدآباد که با هدف برگزاری نشستهای تخصصی با کارشناسان امور فرهنگی و هنری و تأمین نظر فعالان حوزه پژوهش، چهارشنبههای سعدآباد با موضوع آشنایی کودکان و نوجوانان با علم موزهداری و همچنین تولید محتوای جذاب و معرفی آثار موزهای، تهیه و تولید ویدئوهای متنوع برای معرفی جاذبههای کاخ موزههای سعدآباد و تولیدات کیفی فرهنگی اشاره کرد.
لاریجانی بیان کرد: امیدواریم با ارتقاء کیفی تمام برنامههای فرهنگی برای معرفی هر چه بیشتر این مجموعه که متعلق به آحاد مردم شریف کشورمان است، گام برداریم.
پایان خبر
ممکن است بپسندید
-
آشنایی با بزرگترین استارتاپ های گردشگری ایران و جهان
-
سرمایهگذاری ۱۱۰ میلیارد تومانی در مجموعه تاریخی مقبره الشعرای تبریز
-
استقبال باورنکردنی مردم از موزه های کشور در سال ۱۴۰۲
-
وزارت میراث فرهنگی ساعت بازگشایی و تعطیلی موزه ها را اعلام کرد
-
کاخ عالی قاپوی اصفهان در روز های پنجم و ششم بهمن ماه تعطیل خواهد بود