چ٫ آذر ۲۱ام, ۱۴۰۳
انگلیس

بحران انرژی انگلیس و مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مرتبط با صنعت گردشگری

بسیاری از شرکت های انگلیسی اعلام کرده اند با وجود گرانی برق و گاز دیگر نمی توانند در فصل زمستان به فعالیت خود ادامه دهند.

به گزارش توریسم اینترنشنال؛ نیل گرنت، یک هتلدار انگلیسی می‌گوید: افزایش قیمت برق و گاز باعث خواهد شد تا بسیاری از هتل‌ها و بنگاه‌های اقتصادی مرتبط با صنعت گردشگری در شهر وستکوک، طی ماه‌های آینده از کار بیکار شوند.

وی که مدیر هتل سلتیک‌راس است هفته گذشته هزینه قبض برق خود را در فضای مجازی منتشر کرد و پس از آن نیز بسیاری از فروشگاه‌ها و مغازه‌ها دست به اقدام مشابه زده و نسبت به هزینه بسیار بالای قبوض برق اعتراض کردند.

گرنت فاش کرد که در حالی فقط برای ماه جولای سال جاری قبض برق ۱۸ هزار و ۲۶۲ یورویی معادل حدود ۵۵۰ میلیون تومان برایش آمده که این رقم برای جولای سال ۲۰۲۱، ۸۳۲۴ یورو معادل حدود ۲۵۰ میلیون تومان و برای جولای سال ۲۰۱۹، ۷۷۰۰ یورو معادل ۲۳۰ میلیون تومان بوده است.

وی می‌گوید: با توجه به قیمت کنونی برق و گاز بسیاری از شرکت‌ها و مغازه‌ها در انگلیس زمستان امسال ورشکست خواهند شد.

این هتلدار انگلیسی معتقد است: ما به سمت یک بحران بزرگ پیش می‌رویم.

در شهر بانتری در جنوب غرب ایرلند هم مالک یک مغازه فروش ماهی و چیپس به نام کاترین وارتون می‌گوید: اگر دولت وارد عمل نشود و از آن‌ها حمایت نکند، آخر این ماه مغازه خود را می‌بندد. ما شدیداً به کمک دولت نیاز داریم. قبض آب و برق ما برای ماه آگوست ۵۳۲۲ یورو- معادل حدود ۱۶۰ میلیون تومان- آمده است.

لازم به ذکر است؛ از ابتدا ماه اکتبر یعنی تا چند روز دیگر، هزینه قبوض مردم انگلیس ۸۰ درصد افزایش خواهد یافت و گفته می‌شود از ابتدای سال آینده میلادی هم دوباره قیمت برق و گاز در انگلیس بالا خواهد رفت.

داستان بحران انرژی و ورشکستگی مغازه‌ها و شرکت‌ها در انگلیس

وارتون با انتشار قبض خود در فضای مجازی می‌گوید: هیچ راهی وجود ندارد که ما بتوانیم به کار خود ادامه دهیم؛ چراکه با افزایش قیمت برق و گاز در ماه اکتبر قبض بعدی ما ۱۰ هزار یورو خواهد آمد. در دوران شیوع کرونا مجبور شدیم مغازه خود را ببندیم، اما توانستیم برگردیم، من نمی‌دانم که آیا دوباره بتوانیم این کار را انجام بدهیم.

این مغازه‌دار انگلیسی می‌گوید: با توجه به هزینه‌ای که ما می‌کنیم چاره‌ای به جز بستن مغازه داریم؟

وارتون تاکید کرد: در کنار بالا رفتن هزینه قبوض برق و گاز قیمت سیب‌زمینی، نفت و آرد هم سر به فلک کشیده، من و خواهرم، مری، ۶ هفته است که از مغازه پول برنداشته‌ایم تا بتوانیم قبوض خود را بپردازیم.

در شهر اسکیبر رین، در منطقه کورک ایرلند نیز مالک یک نانوایی به نام راس فیلد می‌گوید: هزینه قبض برق و گاز این واحد تجاری نسبت به سال گذشته حدود دو برابر شده است.

وی می‌گوید: همانند همه افراد در همه جا هزینه‌های ما نظیر، حقوق، بیمه، گاز و بسته‌بندی هم در حال افزایش است.

این نانوای انگلیسی می‌گوید: از زمان آغاز درگیری نظامی در اوکراین هزینه تمام مواد اولیه ما شامل شکر و آرد بالا رفته و به خاطر خروج انگلیس از اتحادیه اروپا هم تحت تأثیر قرار گرفته‌ایم.

فیلد می‌گوید: اگرچه هزینه‌های ما افزایش یافته، اما ما این افزایش هزینه را با بالا بردن قیمت کیک‌ها و نان خود به دوش مصرف‌کنندگان نینداخته‌ایم، اما اگر این روند ادامه پیدا کند، همه را تحت فشار قرار خواهد داد.

بیشتر بخوانید:

برخورد صاعقه با گردنبند گردشگر انگلیسی

دستگیری زمین شناس انگلیسی به جرم قاچاق آثار باستانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *