مرز سیرانبند بانه به علت داشتن موقعیت جغرافیایی و استراتژیک خوب همواره مورد توجه فعالان اقتصادی و بازرگانان بوده است اما این مرز دارای مشکلات بسیاری در حوزه گردشگری و تجاری برای بازرگانان می باشد.
به گزارش توریسم اینترنشنال، یعقوب گویلیان، اظهار کرد: وجود این مرز فرصتی مناسب برای رونق و شکوفایی گردشگری در استان است و میتوان از این ظرفیت نیز برای ورود گردشگران عراقی بهویژه در حوزه گردشگری سلامت استفاده کرد.
وی افزود: دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در مرز سیرانبند بانه راه اندازی میشود که این مرز نزدیکترین مرز استان با اقلیم کردستان عراق بوده که در طول سال محل تردد شمار بالای گردشگران ایرانی و اتباع کشورهای همسایه است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان عنوان کرد: با تقویت و گسترش همکاری میان نهادهای مربوطه، برنامهریزی لازم برای تبادل مسافر و گردشگری دوجانبه با اقلیم کردستان و کشور عراق صورت گیرد.
گویلیان خاطر نشان کرد: در همین راستا و به منظور راهنمایی، ساماندهی و اسکان مسافران و گردشگران خارجی که از کشور عراق وارد ایران میشوند، دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در مرز سیرانبند بانه راهاندازی میشود.
بیشتر بخوانید:
برگزاری جشن ملی توت فرنگی در کردستان
۳۲ میلیارد سرمایه گذاری برای مرمت و بازسازی آثار تاریخی کردستان