فوران “کوه مراپی”، فعالترین آتشفشان اندونزی، باعث شد چندین روستا در این منطقه زیر خاکستر برود که بهدنبال آن نیز مطابق اعلام مسئولان، گردشگری در این منطقه بهدلیل وجود گاز سمی و جریان گدازه متوقف شده است.
به گزارش توریسم اینترنشنال ؛ فوران “کوه مراپی”، فعالترین آتشفشان اندونزی، موجب ایجاد ابرهای گاز داغ و پراکنده شدن خاکستر آتشفشانی به هوا شد و همین امر باعث ایجاد جریان گدازه بهروی دامنه این کوه و اطراف آن شد.
بر اساس گزارشهای واصله، خاکستر آتشفشانی چندین روستا را در این منطقه پوشانده است، بهدنبال آن نیز مطابق اعلام مسئولان، گردشگری در این منطقه بهدلیل وجود گاز سمی و جریان گدازه متوقف شده است.
هرچند گزارشی مبنی بر تلفات احتمالی بر اثر این حادثه در منطقه مذکور گزارش نشده است، اما به ساکنان و بازدیدکنندگان توصیه میشود که از منطقه دوری کنند. کوه آتشفشان مراپی در مرز استانهای جاوه مرکزی و یوگیاکارتا قرار دارد، این کوه تنها در ۳۰کیلومتری “یوگیاکارتا” واقع شده است.
طبق گزارشها، کوه مراپی پیش از این در دومین سطح هشدار کشور پس از فورانهای سال ۲۰۲۰ قرار داشت. آخرین فوران بزرگ کوه مراپی در سال ۲۰۱۰ اتفاق افتاد، اما از آن زمان فورانهای آتشفشانی بهصورت جزئی و پیدرپی با جریان گاز داغ و روان شدن گدازه بر سطح دامنه کوه رخ داده است.
بیش از ۱۲۰ آتشفشان فعال در کشور اندونزی وجود دارد که میان آنها کوه مراپی فعالترین آتشفشان است. هرچند کوه مراپی یکی از خطرناکترین آتشفشانهای جهان است، اما بهعنوان یک مقصد گردشگری معروف شناخته شده است.
کوه مراپی، همراه با آتشفشانهای دیگری مانند “کوه سمرو” و “کوه برومو”، همچنان یک مقصد ماجراجویی محبوب میان گردشگران جهان در اندونزی است. مسیرهای پیادهروی منتهی به قله در کوه مراپی منظرهای بسیار جذاب و خیرهکننده را پیشِروی گردشگران قرار میدهد، علاوه بر آن راهپیمایی هنگام طلوع آفتاب و تماشای قله و منظره اطراف آن نیز محبوبترین فعالیت گردشگران و علاقهمندان به این مکان است. ترسیم منظره جذاب و کنار آن هیجان بالا رفتن از یک آتشفشان، مهمترین دلایلی است که ماجراجویان را به این مکان میکشاند.
بیشتر بخوانید: