چ٫ آذر ۲۱ام, ۱۴۰۳
برنامه های متاورس

متا پا پس نمی کشد

 این شرکت همچنان به برنامه‌های متاورس امیدوار است و ادعا می‌کند که “کسی باید آن را بسازد.

به گزارش توریسم اینترنشنال،از زاکربرگ که از راه دور برای مصاحبه در اجلاس DealBook 30 نوامبر در نیویورک حاضر شد، پرسیده شد که آیا برنامه متاورس این شرکت با توجه به هزینه آن و تردیدهایی که در مورد آن وجود دارد، هنوز قابل اجرا است یا خیر، پاسخ داد: “من فکر می‌کنم در یک افق زمانی ده ساله، اوضاع بسیار متفاوت از منطقه‌ای است که در آن قرار داریم […] من هنوز نسبت به همه چیزهایی که به آنها خوش‌بین بوده‌ایم کاملاً خوش‌بین مانده ام. ”

آخرین صورت درآمد متا که در ۲۶ اکتبر منتشر شد، بزرگترین زیان سه ماهه را در آزمایشگاه ساخت متاورس آن نشان داد، از این رو تاکنون واقعیت مجازی یا همان متاورس متا در سال ۲۰۲۲ ۹.۴۴ میلیارد دلار بدون هیچ درآمدی هزینه داشته است.
زاکربرگ در همین مورد افزود:”ما در دهه ۲۰۳۰ چیزهای زیادی به دست خواهیم آورد و نباید خودمان را درگیر محاسبه اعداد و ارقام کنیم، بالاخره باید کسی متاورس را بسازد و روی آن سرمایه‌گذاری کند و به آن ایمان داشته باشد.”

با این حال، زاکربرگ اعتراف کرد که این برنامه ها هزینه داشته است. همچنین متا مجبور شد ۱۱۰۰۰ کارمند خود را در ۹ نوامبر اخراج کند.

زاکربرگ افزود: نوع تمرکز عملیاتی ما در چند سال آینده بر روی کارآیی، نظم و انضباط و سخت‌گیری خواهد بود و ما باید در یک محیط بسیار سخت‌تر عمل ‌کنیم.

علیرغم تمرکز متا برای ساخت متاورس خود، زاکربرگ ادعا کرد که ۸۰ درصد سرمایه‌گذاری‌های شرکت به پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی اختصاص می یابد و برای مدتی طولانی به همین منوال ادامه خواهد یافت.

او گفت که سرمایه‌گذاری در متاورس حداقل تا زمانی که به یک چیز بزرگ‌تر تبدیل شود کمتر از ۲۰ درصد است.

زاکربرگ گفت از ۲۰ درصد سرمایه‌گذاری شده در متاورس، ۴۰ درصد آن به سمت هدست‌های واقعیت مجازی (VR) اختصاص می‌یابد.

زاکربرگ و شرکت اپل

زاکربرگ همچنین در مورد سیاست‌های محدودکننده اپ استور، در مورد محدودیت‌هایی که برای صرافی‌های رمزنگاری و بازار(NFT) اعمال کرده‌ است گفت: من فکر می کنم اپل به نوعی خود را به عنوان تنها شرکتی معرفی کرده است که سعی دارد به طور یک جانبه برنامه هایی را که روی یک دستگاه قرار می گیرند کنترل کند و فکر نمی کنم این رفتار اپل نتیجه خوبی داشته باشد.

او به پلتفرم‌های ویندوز و اندروید اشاره کرد که چندان محدودکننده نیستند و حتی به بازارهای دیگر اپلیکیشن‌ و نصب برنامه ها از منابع دیگر اجازه می‌دهند.

او اضافه کرد که متا تعهد خود را به اجازه نصب برنامه ها از  منابع دیگر با عینک های واقعیت مجازی (AR) در آینده را دارد و امیدوار است که دیگر پلتفرم‌های متاورس در آینده نیز به این شیوه رفتار کنند.

بیشتر بخوانید:

نخستین شهر واقعیت مجازی دنیا در امارات

واقعیت مجازی فرصتی برای جهانگردی سالمندان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *