چ٫ آذر ۲۱ام, ۱۴۰۳
پرتاب آرتمیس

پرتاب ماموریت آرتمیس ۱ به تعویق افتاد

ناسا پرتاب آرتمیس ۱ را به تعویق انداخته است و هنوز تاریخ بعدی پرتاب مشخص نشده است.

به گزارش توریسم اینترنشنال، قرار بود ماموریت آرتمیس اولین پس از ۵۰ سال در سفر به کره ماه باشد. نخستین بار این ماموریت قرار بود روز ۲۹ اوت پرتاب شود که به دلیل مشکلات فنی به تعویق افتاد. برای بار دوم نیز مراحل پرتاب آرتمیس ۱ در سوم سپتامبر فراهم شد که در زمان سوخت‌رسانی نشتی پیش آمد و دوباره این پرتاب به تعویق افتاد. بر اساس گزارش‌ها، کامالا هریس معاون رئیس جمهور آمریکا نیز قرار بود در زمان پرتاب حضور داشته باشد.
مقامات ناسا اعلام کرده‌اند که آرتمیس ۱ در طول این هفته پرتاب نخواهد شد. هنوز تاریخ قطعی زمان پرتاب بعدی اعلام نشده است. پیش‌بینی شده ۱۰۰ هزار گردشگر از سواحل دماغه کاناورال در ایالت فلوریدا، پرتاب آرتمیس ۱ را تماشا کنند.
شبکه ای بی نیوز نیز پرتاب این راکت را از طریق پایگاه اینترنتی خود پخش خواهد کرد.
ماموریت آرتمیس ۱ بخشی از طرح ناسا برای ایجاد حضوری طولانی مدت در کره ماه است. اولین ماموریت آرتمیس بدون سرنشن پرتاب می‌شود و در این پرتاب تنها مدل‌های انسانی حضور خواهند داشت. آرتمیس ۲ قرار است در سال ۲۰۲۴ حامل مسافر انسانی به کره ماه باشد.

تشریح دلایل سفر دوباره به ماه

کلایو نیل یکی از اساتید مهندسی شهری و محیطی و علوم زمین از دانشگاه نوتردام به ان پی آر درباره هدف از ماموریت‌های  آرتمیس به کره ماه گفته است: ما نیاز به ایجاد یک زیر ساخت در کره ماه داریم تا از این طریق بتوانیم حضور دائمی انسان در این کره را اعلام کنیم و کارهای انتقالی برای ایجاد پایگاهی برای انجام عملیات تجاری در کره ماه در آینده را انجام دهیم.  به گفته کلایو نیل، ناسا با انجام سری ماموریت‌های آرتمیس به یک طرح کلی از اینکه چگونه عملیات توسعه‌ای را به صورت پایدار در کره ماه  انجام دهد، خواهد رسید.

وب سایت ناسا نیز درباره ماموریت آرتمیس نوشته است: پرتاب راکت با هدف متفاوت‌تری نسبت به پرتاب آپولوی ۱۱ انجام خواهد گرفت. هدف ما از سری ماموریت‌های آرتمیس ایجاد فرصت برای اکتشاف علمی و به دست آوردن منافع اقتصادی است. علاوه بر این قصد داریم برای نسل جدید کاشفان فضا یا همان نسل آرتمیس،  الهام بخش باشیم.

ناسا همچنین اعلام کرده است که در جریان ماموریت‌های بعدی این سری از فضاپیماها، پایگاهی به نام آرتمیس در سطح کره ماه ایجاد خواهد شد که در این پایگاه روبات‌ها و ستاره‌شناسان فرصت کافی برای انجام تحقیقات علمی را پیدا خواهند کرد.
جیکوب بلیچر دانشمند ارشد بخش اکتشافات ناسا به روزنامه سان در این باره گفته است: ما می‌خواهیم زمان بیشتری را در ماه صرف کنیم و محیطی را توسعه دهیم که بتوانیم از طریق ان به سایر سیارات منظومه شمسی برویم. برای رسیدن به چنین هدفی شما باید محیطی را که در آن کار می‌کنید را به خوبی بشناسید و نسبت به این مساله آگاهی کافی به دست آورده باشید که چگونه این محیط می‌تواند بر زندگی انسان اثر گذار باشد. بنابراین از نظر من قرار داد اجرای سری ماموریت‌های آرتمیس می‌تواند همزمان هم قراردادی هراس برانگیز و هم احترام برانگیز تلقی شود.

بیشتر بخوانید:

ماموریت موشک پیشرفته ناسا برای اعزام طولانی مدت انسان به ماه

پروژه ۳.۵ میلیارد دلاری ناسا برای طراحی لباس فضانوردان در سفر به ماه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *