پ٫ اردیبهشت ۱۳ام, ۱۴۰۳

بازار داغ غذا های دریایی هرمزگان، فرصتی استثنائی برای جذب گردشگر

رئیس شیلات مازندران در دیدار با رئیس اداره گردشگری و میراث فرهنگی این استان گفت: با توجه به بازار داغ میگو و غذا های دریایی، امکان جذب گردشگران زیادی را از سراسر کشور داریم.

به گزارش توریسم اینترنشنال، مسعود بارانی روز شنبه در دیدار با محمد محسنی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان افزود: صنعت گردشگری به‌ویژه با محوریت تورهای بازدید تخصصی به عنوان صنعتی مکمل در فعالیت‌های شیلاتی است که از این مهم می‌توان به عنوان یک محور و مکمل برای توسعه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی نام برد.

وی با تاکید بر تسریع در اجرای تفاهم‌نامه شیلات با میراث فرهنگی برای توسعه گردشگری در بندرصیادی خورآذینی سیریک، اظهار کرد: باتوجه به ظرفیت‌های موجود، برگزاری تورهای گردشگری و تخصصی می‌تواند یکی از سریع‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین ابزار برای سرمایه‌گذاری باشد.

استقبال از ورود فعالیت‌های شیلاتی به حوزه گردشگری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان نیز با بیان اینکه شیلات، محوری طلایی برای توسعه استان است از ورود فعالیت‌های شیلاتی به حوزه گردشگری استقبال کرد.

محمد محسنی، همچنین بر تسریع در اجرای تفاهم نامه اداره کل شیلات هرمزگان با میراث فرهنگی در توسعه گردشگری بندر صیادی خور آذینی سیریک تاکید کرد.

وی با اشاره به تعاملات خوب برقرار شده بین ۲ دستگاه شیلات هرمزگان و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان گفت: امید است در آینده‌ای نزدیک شاهد فعالیت‌های خوب شیلاتی و گردشگری در استان باشیم

استان هرمزگان با برداشت سالیانه افزون بر ۳۱۵ هزار تُن انواع آبزیان و بیش از ۳۵ هزار نفر صیاد و ۲۲ بندر صیادی، رتبه نخست صید و صیادی در کشور را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *