چ٫ اردیبهشت ۱۲ام, ۱۴۰۳

بحران اینترنت در اروپا!

نتایج یک بررسی نشان می دهد، میلیون ها شهروند اتحادیه اروپا در سال گذشته قادر به پرداخت هزینه های اتصال به اینترنت نبوده‌اند. در حال حاضر امکان دسترسی به اینترنت یک چالش اجتماعی بسیار بزرگ برای گروه های اجتماعی آسیب پذیر محسوب می شود.

به گزارش توریسم اینترنشنال، در سال ۲۰۲۲ میلادی سهم خانوارها در اتحادیه اروپا از دسترسی به اینترنت به ۹۳ درصد افزایش یافته است. همین رقم در سال ۲۰۱۱ تنها ۷۲ درصد بوده است.

در اروپا تعهد موسوم به «خدمت همگانی» به این معنی است که همه شهروندان اتحادیه اروپا باید به یک اتصال اینترنتی مرغوب و مقرون به صرفه دسترسی داشته باشند و ارتباطات دیجیتال یکی از «خدمات ضروری» در این اتحادیه در نظر گرفته می‌شود.

با این حال بر اساس داده‌های جدیدی که روز سه‌شنبه توسط اداره آمار کمیسیون اروپا (یورواستات) منتشر شد، میلیون‌ها شهروند اتحادیه اروپا در سال گذشته همچنان قادر به پرداخت هزینه‌های اتصال به اینترنت نبودند.

براساس داده‌های این آژانس آماری، چیزی در حدود ۲.۴ درصد از کل جمعیت ۴۵۰ میلیون نفری اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۲ میلادی قادر به پرداخت هزینه اتصال به اینترنت نبودند.

البته جای امیدواری وجود دارد که این رقم نسبت به سال قبل‌تر از آن ۰.۳ درصد کمتر شده است.

وضعیت کدام کشورها بهتر است؟

درصد افرادی که قادر به پرداخت هزینه‌های اینترنت نیستند، چه به لحاظ جمعیت کل و چه به لحاظ افرادی که در معرض فقر طبقه‌بندی می‌شوند، در کشورهای مختلف متفاوت است.

به عنوان مثال در کشور رومانی، از هر چهار فردی که در قشر در معرض فقر قرار دارند، یک نفر قادر به پرداخت هزینه اتصال به اینترنت در سال ۲۰۲۲ نبوده است.

بلغارستان (با ۲۰.۵ درصد) و مجارستان (با ۱۶.۵ درصد) نیز سهم بالایی را ثبت کرده‌اند.

در آلمان ۸.۳ درصد اقشار در معرض فقر و در فرانسه ۶.۴ درصد از این افراد از عهده تامین مخارج اینترنت بر نمی‌آیند. این درصدها به نسبت کل کشور به ترتیب ۲.۶ و ۱.۷ است.

کمترین درصد افرادی که قادر به پرداخت این هزینه‌ها نبودند نیز در دانمارک و فنلاند (هر کدام با یک درصد) و پس از آن قبرس و لوکزامبورگ (هر کدام با ۱.۵ درصد) ثبت شده است.

در اروپا افرادی که درآمدشان کمتر از ۶۰ درصد میانه درآمد کشوری باشد، قشر در معرض فقر در نظر گرفته می‌شوند.

یافته‌ها نشان می‌دهد که دسترسی به اینترنت همچنان یک چالش برای گروه‌های اجتماعی آسیب‌پذیرتر در اتحادیه اروپا است و مقرون به صرفه بودن آن همیشه یک مانع کلیدی بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *