ش٫ اردیبهشت ۸ام, ۱۴۰۳

توجه به توریسم غذایی می‌تواند سفر گردشگران خارجی به اصفهان را چند برابر کند

رئیس هیئت‌ مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری اصفهان گفت: علاوه بر جاذبه های تاریخی و دیدنی بسیاری که در اصفهان وجود دارد، توریسم غذایی نیز یکی از عواملی است که می‌تواند زمینه هرچه بیشتر ورود گردشگران خارجی به استان را فراهم کند.

به گزارش توریسم‌‍اینترنشنال، گردشگری غذا یکی از انواع گردشگری است که با توجه به پتانسیل هایی که در اصفهان وجود دارد می تواند نقش مهمی در جذب توریست ها به اصفهان داشته باشد.

به گفته کارشناسان به این دلیل که گردشگران خارجی به شکل مستمردر استان حضور فعال ندارند، برای همه رستوران های اصفهان به صرفه نیست که غذاهای متنوع داشته باشند اما باید توجه کنیم که می توانیم همانند بسیاری از کشورهای موفق همسایه برخی رستورانهای ویژه را در این ارتباط تعریف کنیم و برخی رستورانها نیز برنامه ریزی مقطعی داشته باشند

رئیس هیئت‌ مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری اصفهان در گفت و گو با خبرنگاران و در پاسخ به این سوال که گردشگری غذا تا چه حد می تواند به جذب گردشگران خارجی در اصفهان کمک کند، اظهار داشت: سلیقه غذایی توریست ها با ما متفاوت است اما به این علت که در اصفهان پتانسیل های زیادی در این زمینه وجود دارد و برخی از ملیت ها دوست دارند که غذای متفاوتی را تجربه کنند می تواند به عنوان یک میراث ناملموس در اقتصاد گردشگری اصفهان نقش مهمی ایفا کند.

مجید دانش مبرهن با اشاره به اینکه باید در این زمینه حرفه ای تر عمل کنیم و رستوران هایی داشته باشیم که همه نوع غذایی را سرو می کنند، بیان کرد: در بسیاری از کشورها گردشگری غذا به عنوان یکی از انواع گردشگری به شمار می آید و این موضوع باید در اصفهان هم که یک شهر گردشگرپذیر محسوب می شود مورد اهمیت قرار گیرد.

وی افزود: به این دلیل که گردشگران خارجی به شکل مستمردر استان حضور فعال ندارند، برای همه رستوران های اصفهان به صرفه نیست که غذاهای متنوع داشته باشند.

دانش مبرهن تاکید کرد: می توانیم با برنامه ریزی برای رفع برخی مشکلات از این پتانسل بالقوه استفاده های زیادی کرده و اقتصاد گردشگری اصفهان را متحول کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *