د٫ اردیبهشت ۱۷ام, ۱۴۰۳

ضرر های میلیون دلاری صنعت گردشگری رژیم صهیونیستی در دو هفته اخیر

مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کردند: بعد از درگیری با نیرو های مقاومت فلسطینی، دچار ضرر های بی سابقه‌ای در بخش گردشگری شدند.

به گزارش توریسم اینترنشنال، این خبر در حالی اعلام می‌شود که شیکل نیز سیر قهقرایی خود را در مقابل ارزهای خارجی ادامه داده و امروز به پایین‌‌ترین سطح تاریخ خود رسید تا بر ۴.۰۶۴ شیلک برای هر دلار تثبیت شود.

به گزارش شبکه رادیو و تلویزیونی رژیم صهیونیستی بازار تاکنون واکنش مثبتی به اعلام بانک مرکزی مبنی بر تزریق ۴۵ میلیارد دلار از خود نشان نداده است.

کان در گزارش خود همچنین خبر داد بورس تل‌آویو هم امروز ۲.۳ درصد از ارزش خود را از دست داد.

از سوی دیگر کارشناسان اسرائیلی همچنان در حال تکرار این مقوله هستند که آنچه که در (طوفان الاقصی) شاهد آن بودیم برای اولین بار در تاریخ اسرائیل اتفاق افتاده است و خسارات و تلفاتش در تمامی ابعاد، سیاسی، نظامی، اقتصاید، احتماعی، گردشگری و علمی قابل لمس است.

به نوشته رسانه‌های مختلف، در هفدهمین روز از این عملیات، همچنان فاکتور هزینه‌های تهاجم وحشیانه اسرائیل به نوار غزه افزایش پیدا می‌کند.

در بعد نظامی و امنیتی، هزینه‌های نظامی این جنگ در حدود یک میلیارد دلار در هر روز تخمین زده می‌شود که با یک حساب سرانگشتی تا به امروز برای تل‌آویو ۱۷ میلیارد دلار هزینه در بر داشته است، این رقم البته سوای تلفات جانی در میان نظامیان و شهرک نشینان چه آنچه علنی شده و چه آماری که همچنان اسرائیل به دنبال مخفی نگه داشتن آن است.

به گفته کارشناسان هزینه رهگیری هر یک از موشک‌های شلیک شده از غزه حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار دلار است به گفته برخی از کارشناسان مراکز تحقیقات صهیونیستی زیان اسرائیل از رهگیری موشک‌های مقاومت امروز از مرز ۴۰ میلیون دلار گذشته است.

برخی از رسانه‌ها تاکید دارند که امروز برای اولین بار در تاریخ رژیم صهیونیستی شاهد کوچ دسته جمعی صهیونیست‌ها در یک جنگ با یک طرف عربی هستیم، این در حالی است که طرف مقابل اسرائیل یک گروه کوچک چه از لحاظ تعداد و چه از لحاظ امکانات است، صهیونیست‌ها که‌‌ایده کوچاندن فلسطینیان را به سوی جنوب نوار غزه و بعد از آن به سوی مصر در سر می‌پروراندند امروز با کوچ بیش از ۶۰ هزار نفر به سوی شهر ایلات مواجه هستند.

در بعد اقتصادی هم زیان‌های رژیم صهیونیستی بیش از پیش بینی‌های تل‌آویو بود، با وجود آن که تلفات انسانی رژیم صهیونیستی از مرز ۱۵۰۰ نفر گذشته است و شمار زخمی‌های اعلام شده هم بیش از ۵۴۰۰ نفر است، اما رسانه‌های صهیونیست لحظه به لحظه در حال لیست کردن زیان‌های وارد شده به اقتصاد این رژیم هستند که گفته می‌شود بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار در روز است.

این در حالی است که باید به توقف ده‌ها پرواز و تعطیلی روند اقتصادی م در رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

تمامی رزروهای هتل‌ها تقریبا لغو شده‌اند و فعالیت‌های گردشگری نیز به حال تعلیق در آمده است، در حالی که نباید از تعطیلی میدان نفتی تامار در دریای مدیترانه از بیم موشک‌های مقاومت و تبعات آن به آسانی گذشت.

روزنامه یدیعوت آحارانوت اخیرا در رابطه با بزرگترین فاجعه اقتصادی تاریخ اسرائیل مقاله‌ای را منتشر کرد و کابینه نتانیاهو را مسئول اصلی و مستقیم زیان‌های وارد شده به این رژیم معرفی کرد.

پایگاه اقتصادی د مارکر هم در گزارشی اعلام کرد، اسرائیل امروز در شرایط رکود قرار دارد و تجارت در آن صفر است، بسیاری فقط سعی دارند سر خود را بیرون آب نگه دارند در حالی که نگرانی از آینده پیش رو بسیار زیاد است و کسی نمی‌داند که چگونه و چه کسی این زیان‌ها را برای شان جبران خواهد کرد.

حملات موشکی به منطقه گوش دان که قطب صنایع هایتک رژیم اسرائیل است نیز باعث فلج شدن این صنعت شده و گفته می‌شود تا به امروز بیش از دو میلیارد دلار به صاحبان این صنعت زیان وارد شده است.

این در حالی است که روزنامه معاریو هم در گزارشی در رابطه با شرایط بازار در این رژیم نوشت، از زمان آغاز جنگ تا روز ۱۷ آن بازار اسرائیل ۴.۶ میلیارد شیکل در حدود یک میلیارد ۲۰۰ میلیون دلار به دلیل اعزام کارمندان به خدمت احتیاط زیان دیده است.

روزنامه تایمز آو اسرائیل هم به نقل از گزارش بانک هبوعالیم یکی از بانک‌های اصلی در رژیم صهیونیستی نوشت: هزینه‌های جنگ دایر در نوار غزه کمتر از ۷ میلیارد دلار نخواهد بود، و می‌تواند تا نزدیکی ۱.۵ درصد از تولید ناخالص ملی را در خود ببلعد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *