پ٫ اردیبهشت ۶ام, ۱۴۰۳

هشتم اردیبهشت به عنوان روز میمند ثبت شد

مسئول هماهنگی امور گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس گفت: گواهی‌نامه ثبت رویدادها به نام روز میمند توسط وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع کشور ثبت و صادر شد.

به گزارش توریسم اینترنشنال،به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس، روح‌الله روانشاد، مسئول هماهنگی امور گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس امروز، ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ اظهار کرد: با درخواست مردم شریف و مسئولان شهر میمند و پیگیری این اداره‌کل و با هماهنگی‌ها و جلسات متعدد با مدیران دستگاه‌های مختلف در سطح ملی واستانی، گواهی‌نامه ثبت رویدادها به نام روزمیمند توسط وزارت میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع کشور ثبت و صادر شد.

وی تصریح کرد: این امر مهم می‌تواند در جهت رونق صنعت گردشگری و حضور بیش‌ازپیش مسافران و توریست‌ها به شهرستان فیروزآباد و میمند کمک شایانی بکند.

روانشاد افزود: ایجاد و تولید کارخانه و کارگاه‌های گلاب‌گیری و تولید عطرها و ثبت برند آن با توجه به قدمت مقوله گلاب و گلاب‌گیری به‌عنوان یکی از شاخصه‌های این شهر درکنار ایجاد زیرساخت‌های اقامتی، پذیرایی، خدماتی و حمل‌ و نقل درکنار مزیت‌هایی مانند آب ‌و هوای معتدل و قدمت تاریخی، فرهنگی و مذهبی و وجود بناها و محوطه‌های باستانی ثبت ‌شده است در مقیاس جهانی و ملی واستانی، شروع تحولی در منطقه و در پی آن اشتغال و اقتصاد پویا و پایدار، برای مردم شهر میمند و شهرستان فیروزآباد خواهد بود.

وی افزود: با وجود پتانسیل‌های موجود و ایجاد برنامه جامع با حضور همه دستگاه‌ها و متولیان، این رویداد مهم رادرجهت توسعه پایدار صنعت گردشگری آنجا رقم بزنند و در نتیجه رشد شاخص‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، برای مردم شریف و فرهیخته میمند شهرستان فیروزآباد به‌عنوان شهر دست بافته‌های …شود زیرا، ثبت یک روز مشخص به نام میمند و برنامه‌ریزی در قالب این رویداد، گلاب و گلاب‌گیری میمند و اهمیت ثبت جهانی محوطه باستانی ساسانی فیروزآباد و دیگر جاذبه‌ها، میمند را به‌عنوان مقصد هدف گردشگران داخلی و خارجی رقم بزند.

روانشاد اظهار کرد: می‌طلبد تا مسئولان تمامی دستگاه‌ها به همراه مردم شهرستان فیروزآباد و میمند، گردشگری را اولویت اصلی آنجا بدانند. این رویدادها همچون ثبت ۵ فروردین به‌عنوان روز داراب و ادامه این روند برای دیگر شهرستان‌های استان فارس نقطه عطفی در جهت شروع و تحول در حوزه گردشگری است.

بیشتر بخوانید:

آثار تاریخی کمارج زیر سایه زباله ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *