یاسمین مقبلی، فضانورد مشهور ایرانی ناسا در حساب ایکس خود از پختن “قورمه سبزی ” برای همکارانش در ایستگاه فضایی ایایکسپی۷۰ خبر داد.
به گزارش توریسم اینترنشنال، قرمهسبزی، غذای محبوب ایرانیها سر از فضا در آورد و یاسمین مقبلی آن را برای خدمه ایایکسپی ۷۰ در ایستگاه فضایی بینالمللی بار گذاشت.
این فضانورد آمریکایی ایرانیتبار در شبکه ایکس نوشت: «این آخر هفته یکی از غذاهای ایرانی مورد علاقه ام را با خدمه ایایکسپی۷۰ به اشتراک گذاشتم، قورمه سبزی! البته به روش سنتی با برنج خوردیم. با این حال، متأسفانه تهدیگی در کار نبود.»
او افزوده است: «من واقعاً از به اشتراک گذاشتن بخشی از فرهنگ و غذاهایم با خدمه لذت بردم، و به نظر میرسید که آنها هم واقعاً از آن لذت میبرند. عطر و طعمش فوقالعاده بود و مرا به خانه بازگرداند. فکر کنم این اولین باری بود که قورمه سبزی در فضا خورده میشد!»
مقبلی که هماکنون به همراه چند فضانورد دیگر در ایستگاه فضایی بینالمللی به سر میبرد، در آغاز این فرسته، گزاره فارسی را که ایرانیان هنگام صرف غذا به کار میبرند، با جمله فرانسوی «Bon apétit» (بون اپِتی) مقایسه کرده و نوشته است: «نوش جان!»
ممکن است بپسندید
-
داستان عجیب قبر “XYZ” گورستان کنتیکت
-
حمایت از استارتاپ های کشور بسیاری از مشکلات گردشگری کشور را حل خواهد کرد
-
مردانی که بزرگترین ابرقدرت تاریخ معاصر را خلق کردند/ با پدران آمریکا آشنا شوید
-
آشنایی با گرانترین ابرسازه قرن نوزدهم
-
چگونه با بستن چشمان یا فشردنشان نور های عجیبی میبینیم که وجود واقعی ندارند؟