ش٫ اردیبهشت ۸ام, ۱۴۰۳

۲۷۰ دیدبان برای کاهش احتمال آتشسوزی در کرمانشاه در حالت آماده باش قرار گرفته اند

جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت:با توجه به نزدیک شدن به روز های گرم سال و کاهش میزان سبزی مراتع استان احتمال آتشسوزی و وقوع حریق در این مناطق را افزایش داده است.وی عنوان کرد برای کاهش احتمال آتشسوزی و آمادگی بیشتر ۲۷۰ دیدبان در این مناطق به کار گرفته می‌شوند.

به گزارش توریسم اینترنشنال،فرشید سنجری، با بیان اینکه همه ساله در پی گرم شدن هوا از اوایل خرداد تا اوایل آبان شاهد وقوع حریق در عرصه های منابع طبیعی استان هستیم، گفت: با توجه به بارندگی های خوبی که امسال داشتیم، سطح سبز منابع طبیعی استان زیاد بوده و این موضوع احتمال وقوع حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع استان را بالا می‌برد.

سنجری تاکید کرد: امسال احتمال وقوع حریق به ویژه در سطح جنگل‌های دست کاشت استان در پی گرم شدن هوا زیاد است.

جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه سپس با اشاره به در نظر گرفته شدن تمهیدات لازم برای حفاظت از منابع طبیعی استان در برابر حریق های احتمالی، گفت: نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی استان برای مقابله با آتش سوزی احتمالی در عرصه های منابع طبیعی استان آماده باش هستند.

وی با اشاره به پای کار آوردن دیده بانان محلی برای حفاظت از منابع طبیعی استان، گفت: در حالی که در ابتدا قرار بود ۲۶۰ دیده بان برای حفاظت از جنگل ها و مراتع استان بکارگیری شود، اما هم اکنون این تعداد را به ۲۷۰ دیده بان افزایش داده ایم.

سنجری اضافه کرد: این دیده بانان از بین مردم بومی انتخاب شده و چون در منطقه ساکن هستند، جزو اولین افرادی هستند که در جریان حریق قرار می‌گیرند، لذا به سرعت نسبت به اطفای حریق اقدام کرده و آتش را در همان لحظه های نخست شروع اطفاء می‌کنند.

سنجری در ادامه با بیان اینکه باید حفاظت از منابع طبیعی مردمی شود، افزود: انتظار می رود همه مردم استان برای مقابله با حریق پای کار بوده و هر نوع بروز حریق در عرصه های منابع طبیعی را جهت اطفای سریعا به منابع طبیعی گزارش کنند.

وی از همه مردم به خصوص دهیاران و اعضای شوراهای روستاها خواست نسبت به آتش‌سوزی در مراتع حساسیت نشان داده و هرگونه آتش سوزی را با شماره تلفن ۱۵۰۴ امداد جنگل و مرتع اطلاع رسانی کنند.

احداث آتش بر و تیغه زنی جاده های اصلی و فرعی، برگزاری مانورهای آزمایشی اطفای حریق، برگزاری دوره‌های آموزشی در روستاها و… از دیگر برنامه های در دست اجرا برای حفاظت از منابع طبیعی در استان است که سنجری از آنها یاد کرد.

سنجری با بیان اینکه تا این وقت از سال شش فقره حریق در عرصه های منابع طبیعی استان به وقوع پیوسته، گفت: در جریان این حریق ها ۱۶ هکتار از سطح اراضی، جنگل ها و مراتع استان با سطوح مختلفی دچار حریق شده است.

وی یادآور شد: سال گذشته تنها یک فقره حریق در عرصه های منابع طبیعی استان به وقوع پیوست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *