ج٫ شهریور ۲۳ام, ۱۴۰۳

۴۰ هزار گردشگر نوروزی از تالاب شادگان بازدید کردند

آمارهای منتشره حاکی از این هستند که در جریان تعطلات نوروی ۱۴۰۱، حدودا ۴۰ هزار گردشگر از تالاب شادگان بازدید کرده اند.

به گزارش توریسم اینترنشنال؛ سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شادگان گفت: برای تامین فضای مناسب استراحت گردشگران ۳۰ آلاچیق در تالاب شادگان و ۱۰ آلاچیق در روستای صراخیه تهیه و نصب شد.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شادگان گفت: در این مدت پنج تور با نظارت مستقیم میراث فرهنگی شادگان از شهر‌های تهران، تبریز، شاهرود، مشهد و اصفهان از بازار شادگان و مراکز دیدنی و زیارتی شهرستان دیدن کردند.

ناصر بیان کرد: گردشگران نوروزی با حضور در نمایشگاه میراث و پنج مجموعه دیگر در روستای صراخیه بیش از ۲ میلیارد ریال صنایع دستی بومی شهرستان را خریداری کردند.

وی افزود: در ایام تعطیلات نوروزی هیچ گونه حادثه منجر به فوت، بستری، شکستگی، غرق شدن، مفقودی و درگیری در سایت گردشگری شادگان رخ نداد.

ناصر گفت:همچنین در این ایام برنامه‌های جنگ شادی همراه با نمایش خیابانی و مسابقات بومی محله‌ای با حضور میهمانان و گردشگران در روستای صراخیه برگزار شد.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شادگان افزود: چشم انداز زیبای روستای صراخیه برای گردشگران از جذابیت خاصی برخوردار بود ضمن اینکه پوشش گیاهی تالاب، نیزارها، بلم‌هایی که در بین خانه‌ها و روستای صراخیه حرکت می‌کردند و بافت سنتی این روستا نظر گردشگران را به خود جلب کرد.

وی گفت:در ۱۵ روز بیش از هشت تن زباله رها شده در تالاب شادگان و روستای مجاور آن جمع آوری شد.

تالاب بین‌المللی شادگان با بیش از ۵۰۰ هزار هکتار وسعت در جنوب خوزستان قرار دارد که بزرگ‌ترین تالاب ثبت شده کشور در فهرست تالاب‌های بین المللی است.

بیشتر بخوانید: 

تالاب شادگان فعالیت های گردشگری خود را از سر می گیرد

 

این تالاب از طریق خور‌های متعدد به خلیج‌فارس متصل می‌شود که با آب شیرین، لب‌شور و آب‌شور، محیطی مناسب برای زیست انواع آبزیان، پرندگان، جوندگان و حیوانات اهلی و وحشی است.

تالاب شادگان به دلیل هوای معتدل در فصل زمستان محل زیست بیش از ۱۱۰ گونه گیاهی، ۱۷۴ گونه پرنده بومی و مهاجر شامل گیلانشاه و اردک مرمری، ۳۶ گونه پستاندار، سه گونه دوزیست و ۹ گونه خزنده است.
تالاب بین‌المللی شادگان از شمال به شادگان، از جنوب به رودخانه بهمنشیر و از سمت غرب به جاده دارخوین، آبادان و آب‌های خورموسی محدود می‌شود.

پایان خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *