سید مصطفی فاطمی مدیر کل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، از انجام برنامه ریزی های ویژه جهت تمرکز بر “گردشگری خوراک” در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران خبر داد.
به گزارش توریسم اینترنشنال؛ سیدمصطفی فاطمی با اعلام این خبر گفت: «برای نخستینبار در پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران سالن تخصصی گردشگری خوراک با رویکرد معرفی توانمندیهای گردشگری خوراک استانهای ایران و معرفی غذاهای سنتی ملی و بینالمللی میزبان علاقهمندان به صنعت گردشگری است.»
او افزود: «همچنین برگزاری نخستین رویداد گردشگری ایران و گردشگری خوراک در سه حوزه و همزمان با سومین روز برپایی نمایشگاه گردشگری و برگزاری پنج نشست علمی در زمینه گردشگری خوراک و رونمایی از سه کارگروه و کمیتههای گردشگری خوراک از دیگر برنامههای ویژه گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران است.»
پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و سی و پنجمین نمایشگاه ملی صنایعدستی ۹ الی ۱۲ بهمن ماه جاری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
پایان خبر