ی٫ اردیبهشت ۱۶ام, ۱۴۰۳

این ۲ حیوان کمک حالِ صنعت گردشگری ژاپن هستند!

شاید جالب باشد که بدانید در برخی مناطق دورافتاده ژاپن، این گربه ها و گوزن ها هستند که یاور صنعت گردشگری این کشور هستند.

به گزارش توریسم اینترنشنال؛ برخی مناطق دور افتاده ژاپن به یاری دو حیوان، رونق را در صنعت گردشگری خود تجربه می کنند.

منطقهٔ توهوکو را در شمال شرق ژاپن گردشگران کمتر می‌شناسند اما این منطقهٔ دورافتاده و بسیار زیبا پر از گنجینه‌های پنهان است از جمله جزایری که جولانگاه گربه‌ها و گوزن‌هاست.

پارک ملی سانریکو فوکو در سواحل شرقی توهوکو ایجاد شده تا احیاگر مناطقی باشد که در زلزله و سونامی ویرانگر سال ۲۰۱۱آسیب دیده‌اند. این منطقه جزایر جالب‌توجهی دارد که یکی از آنها تاشیروجیما است و وقتی به آن می‌رسید زود می‌فهمید چرا به آن جزیره گربه‌ها می‌گویند چون چهار برابر جمعیت انسانی‌اش گربه دارد.

گربه‌ها در اصل برای مقابله با هجوم موش‌هایی به این جزیره آورده شدند که مزاحم پرورش کرم ابریشم بودند، حرفه‌ای که زمانی در این جزیره رونق بسیار داشت. آنها امروز در جذب بازدیدکننده به این بخش دورافتاده نقش مهمی دارند.

این جزیره معمولا پر از گربه‌دوستان است و رستوران و اقامت‌گاه‌هایی با دکور ملهم از گربه‌ها در مانگا در آن هست

هاماسان که ماهیگیر است می‌گوید:‌ «به‌خاطر وفور گربه‌ گردشگران زیادی به اینجا می‌آیند و همین به این جزیره سرزندگی می‌دهد آنها دوستان بسیار مهمی هستند و تاشیرو بدون گربه‌ها تاشیرو نخواهد بود.»

جزیره کینکاسان یکی از مقدس‌ترین مکان‌های ژاپن است و صدها گوزن مقدس آزادانه در آن پرسه می‌زنند که گفته می‌شود فرستادهٔ ایزدان‌اند. عبادتگاه شینتوی قرن هشتمی این جزیره نیز مشهور است و در افسانه‌ها آمده اگر کسی سه سال متوالی برای دعا به اینجا بیایید دیگر تا آخر عمر دغدغه پول نخواهد داشت

مناظر خیره‌کننده و معنویت ژرف فضایی جادویی به کین‌کاسان داده‌اند. امروز باورکردنش سخت است که جزایر کینکاسان و تاشیروجیما زلزله و سونامی بزرگ ۲۰۱۱ را از سرگذرانده‌اند آثار چندانی از فاجعه زلزله و سونامی ۲۰۱۱ در این جزایر باقی نمانده که گواه روحیهٔ تاب‌آوری و توان بازسازی مردم این منطقه و ژاپن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *