ش٫ اردیبهشت ۸ام, ۱۴۰۳

تمرکز گردشگری عربستان روی گردشگران چینی

مقامات عربستان سعودی برای رسیدن به اهداف خود تا سال ۲۰۳۰ بخش زیادی از تمرکز خود را روی جذب گردشگران چینی منعطف کرده‌اند.

به گزارش توریسم‌اینترنشنال، بخش گردشگری عربستان سعودی پس از سالی که میزبان بیش از ۱۴۰ هزار مسافر چینی در میان ۱۰۰ میلیون گردشگر بود، از هدف ۲۰۳۰ خود فراتر رفت و درصدد افزایش گردشگران چینی برآمد، زیرا چین در بین سه کشوری است که عربستان تمایل دارد بیشترین رشد گردشگر را از سوی آن را داشته باشد.

عربستان با اشاره به معرفی ویزای مجاز برای چند بار ورود سالانه به عربستان سعودی برای گردشگران بین‌المللی در سپتامبر ۲۰۱۹ که به‌دنبال شیوع کووید -۱۹ لغو شده بود، اظهار کرد که برنامه‌های بلندپروازانه گردشگری ریاض که هدف آن ۱۰۰ میلیون بازدیدکننده تا سال ۲۰۳۰ بود، درست در زمانی تحت‌تأثیر همه‌گیری کووید -۱۹ قرار گرفت که این کشور مسلمان درهای خود را به روی گردشگرانی به‌غیر از گردشگران مذهبی باز کرده بود.

با این حال بازگشت جهان به دوران پیش از همه‌گیری زمان مناسبی برای از سر گرفته شدن برنامه‌های گردشگری این کشور است. باز کردن باب سفر بخشی از چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان بود که به‌عنوان یک طرح بزرگ تنوع اقتصادی در سال ۲۰۱۶ معرفی شد. یکی از اهداف آن افزایش تولید ناخالص داخلی بخش گردشگری از سه به ۱۰ درصد تا سال ۲۰۳۰ بود.

عربستان به‌دنبال جذب توریست‌های چینی

این کشور هم‌اکنون در حال انجام فعالیت‌های زیادی برای تقویت ارتباطات خود هم‌چون افزایش پروازها و افزایش آموزش راهنمایان تور برای صحبت کردن ماندارین به‌منظور استقبال از چینی‌های بیشتر و امیدوار به رشد مهمی در این زمینه است.

وزارت گردشگری عربستان سعودی قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ چین در بین سه بازار برتر این کشور قرار گیرد و تا آن زمان پنج میلیون مسافر چینی را هدف قرار داده است. مقامات نیز نسخه چینی وب‌سایت بازدید از عربستان سعودی را راه‌اندازی و علائمی به زبان چینی در فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض نصب کرده‌اند. اولین گروه از هتل‌داران و آژانس‌های مسافرتی سعودی نیز برای آموزش به چین اعزام شده‌اند. عربستان سعودی همچنین با غول‌های مسافرتی چینی برای افزایش آگاهی و رزرو، علاوه بر ایجاد شراکت استراتژیک با غول‌های فناوری چینی قراردادهایی امضا کرده است.

گسترش پروازهای مستقیم نیز در دستور کار است و برای راه‌اندازی دو مسیر هوایی جدید در سه‌ماهه دوم سال جاری توافق شده است، در حالی که هواپیمایی جنوبی چین قرار است پروازهای مستقیم بین پکن و ریاض را در آوریل و بین شنژن و ریاض را در ژوئن راه‌اندازی کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *