س٫ اردیبهشت ۱۸ام, ۱۴۰۳

close up of Japan thru a magnifying glass

۵ تکنیک موثر ژاپنی برای غلبه بر تنبلی

فرهنگ کشور ژاپن به گونه ای است که کمتر کسی در آن کشور برای انجام کارهایش و پیشبرد اهدافش تنبلی کرده و کارش را به سختی پیش می برد. پیشنهادات زیادی در کتاب ها و فضای مجازی در رابطه با پیروی کردن از فرهنگ مردم ژاپن پیشنهاد شده است که برخی از آنها به شدت در روند موفقیت شما تاثیرگذار خواهد بود.

به گزارش توریسم اینترنشنال، اگر جز آن دسته از افرادی هستید که برای پیشبرد اهداف خود انگیزه چندانی نداشته و بیشتر در مسیر فعالیت کاری و زندگی خود، تنبلی را پیشه می کنید برای مقابله با این مشکل بزرگ مقاله زیر را تا پایان مطالعه کنید:

-تکنیکِ ایکیگای

هدفتان را در زندگی پیدا کنید. چیزی را پیدا کنید که هر روز به خاطرش حاضر باشید، از خواب بیدار شوید. کاری که در راستای توانایی شما، اشتیاقتان و کارتان باشد و به شما انگیزه بدهد.

– تکنیک کایزن

هر روز روی پیشرفت های کوچک تمرکز کنید و سعی نکنید همه کارهایتان را یک جا انجام دهید. بهتر است آرام آرام پیشرفت کنید و در این راه گاها از دیگران هم کمک بگیرید.

What is Kaizen culture of continuous improvement -

– تکنیک پامادورا

طبق این تکنیک بهتر است زمانی که مشغول به انجام کاری می شوید، ۲۵ دقیقه کار کنید و ۵ دقیقه استراحت داشته باشید. توجه داشته باشید زمانی که در حال انجام کار هستید، بایستی بدون هیچ حواس پرتی کار خود را ادامه دهید . این راهی بسیار عالی برای کارهایی است که بایستی در زمان بسیار کم انجام شوند.

The Pomodoro Technique To Improve Study Session

– تکنیک هارا هاچی بو

آرام غذا بخورید و سعی نکنید خودتان را سیر کنید. وقتی که هشتاد درصد سیر می شوید، احساس بهتری دارید،ضمن اینکه انرژی شما بیشتر شده و سرحال تر می شوید.

Hara Hachi Bu Principle: Eat to Lose Weight!

-تکنیک شوشین

هر فعالیتی را با کنجکاوی تمام انجام دهید. طوری که گویی بار اولتان است آن را انجام می دهید. این نکته را در روابط کاری، فردی و حتی رشد فردی خود حتما رعایت کنید.

Shanai Shoshin: Job promotions in Japan | WeXpats Guide

– تکنیک وابی سابی

با کامل نبودن مشکلی نداشته باشید. بهتر است به جای استرس داشتن درباره جزئیات روی چیزهای مهم، زیبا، ساده تمرکز کنید. فراموش نکنید که عمل کردن از انتظار کشیدن برای کامل بودن بسیار بهتر است.

Wabi-Sabi: the Japanese philosophy of finding beauty in imperfections

– تکنیک کاکیبو

یک بودجه مشخص در نظر بگیرید. تمامی مخارجتان را بنویسید و عادت های خرج کردن خود را تا جای ممکن اصلاح کرده و تغییر دهید. بهتر است در قدم اول برای خود اهداف مالی را تعیین کنید و برای رسیدن به آنها وارد عمل شوید. مادر تمامی این ابتکار عمل ها اولویت بندی است.

How To Be Better At Saving More Money In 2018: A Japanese Secret

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *