پ٫ اردیبهشت ۱۳ام, ۱۴۰۳

رونق قابل ملاحظه صنعت گردشگری اصفهان

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان از افزایش ۲۸ درصدی ورود گردشگر به این استان از شهریور سال ۱۴۰۱ تا شهریور سال ۱۴۰۲ خبر داده است.

به گزارش توریسم اینترنشنال؛ حمیدرضا محققیان افزود: از ابتدای امسال تاکنون حدود چهار میلیون گردشگر داخلی و ۳۵ هزار گردشگر خارجی به استان اصفهان وارد شده‌اند.

وی با بیان اینکه بیشترین آمار گردشگران خارجی اصفهان به ترتیب از کشورهای چین و روسیه بوده است، گفت: در ۶ ماه نخست امسال، اصفهان ۳۵ هزار گردشگر خارجی داشته در حالی که سال گذشته این رقم ۱۷ هزار گردشگر خارجی است.

به گفته وی بعد از پایان محدودیت‌های همه گیری کرونا، ورودی گردشگران داخلی با ۲۴ درصد افزایش و گردشگران خارجی با ۷۴ درصد افزایش روبه رو بوده بوده و این نشان‌دهنده استقبال خوب گردشگران از اصفهان است.

محققیان تصریح کرد: اصفهان امسال رشد خوبی در زمینه گردشگری خارجی و داخلی داشته و بسیاری از هتل‌های چهار یا پنج ستاره در اختیار گردشگران خارجی بوده است.

وی با اشاره به افتتاح یک هتل در اصفهان و تعدادی واحدهای بومگردی و تاسیسات اقامتی و پذیرایی در کاشان، آران و بیدگل و شاهین شهر در هفته دولت امسال، افزود: تعدادی از طرح‌های گردشگری نیز در هفته گردشگری در مهر امسال افتتاح خواهند شد.

مدیر کل میراث‌فرهنگی اصفهان همچنین با اشاره به افزایش اعتبارات مرمتی در این استان، گفت: با توجه به پیگیری‌های انجام‌شده، اعتبارات مرمتی نسبت به سال گذشته افزایش بیش از ۲۰۰ درصدی داشته است.

محققیان خاطرنشان کرد: با اختصاص اعتبارات مرمتی، بیش از ۱۰۰ عملیات مرمت در سطح استان اصفهان در حال اجراست که امید می‌رود گام مؤثری در مرمت و حفاظت از بناهای تاریخی استان برداشته شود.

وی افزود: معاونت میراث‌فرهنگی اداره کل پیگیر جذب اعتبارات بیشتر برای پروژه‌های مرمتی آثار تاریخی استان اصفهان است و در زمان حاضر هم با اعتبارات مرمتی که گرفته شده، قراردادها تنظیم شده و پروژه ها در حال انجام است.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و هفت اثر آن به نام های میدان امام (نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام های ‘ وزوان’ ، ‘ مزدآباد ‘ و ‘ مون ‘ به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

اصفهان حدود ۱۵۰ هتل، ۴۵۰ اقامتگاه بومگردی، ۷۰ هتل سنتی، ۱۵۰ خانه مسافر و ۲۳۰ مهمان‌پذیر دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *