د٫ اردیبهشت ۲۴ام, ۱۴۰۳

ادعای شوکه کننده دانشگاه کاردیف درباره فرازمینی ها

یکی از اخترشناسان دانشگاه کاردیف ولز گفته است که طی پژوهش هایی که با هم تیمی هایش انجام داده است احتمال می‌دهد با توجه به وجود بسیاری از علائم حیاتی در سیاره زهره فرازمینی ها در این سیاره سکونت داشته باشند.

به گزارش توریسم اینتنرنشنال،در سپتامبر ۲۰۲۰، تیم دانشمندان او کشف فسفین در ابرهای زهره را گزارش کرده بودند که می‌تواند نشانگر احتمالی حیات باشد.

گریوز و همکارانش، با استفاده از تلسکوپ جیمز کلارک ماکسول (JCMT) در رصدخانه هاوایی، کاوش‌های عمیق‌تری را در اتمسفر سیاره زهره انجام دادند.

این تیم بر این باور بود که فسفین می‌تواند از سطح پایین اتمسفر این سیاره خارج شود. گریوز گفت که میکروارگانیسم‌هایی که در محیطی با اکسیژن بسیار کم روی زمین زندگی می‌کنند، فسفین تولید می‌کنند.

او اظهار داشت که فسفین از طریق هیچ فرآیند دیگری در سیاره ما ایجاد نمی‌شود، زیرا در زمین با کمبود فراوانی هیدروژن سست روبرو هستیم. این نظریه نشان می‌دهد که حضور فسفین در جهان‌های دیگر یک علامت بالقوه زیستی است.

به همین دلیل است که کشف فسفین در زهره، ۳ سال پیش سر و صدای زیادی به‌پا کرد. با این حال، فقط وجود فسفین در جو زهره لزوماً به این معنی نیست که این سیاره میزبان حیات است.

این دانشمند در مورد اینکه چگونه جستجو برای فسفین در جو زهره انجام شد و چگونه منجر به اولین اشاره به حیات در این سیاره شد نیز صحبت کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *